En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Längtar verkligen till sommaren och värmen nu.
Just nu känner jag mig väldigt blek, nästan genomskinlig. men det är ju inget ovanligt vintertid för mig :) Blir verkigen helt kritvit i ansiktet på vintern.. Tänker tillbaka på hur solbrun och fin man var när man kom hem från Egypten i somras. Jag tycker man ser liksom friskare ut när man har lite färg, än när man är allmänt vinterblek :) men jag vill inte sola o solarium heller, så då får det bli via smink istället (:

Men det ska det bli ändring på om några timmar, då brun-utan-sol har verkat klart. Hoppas att det inte ser onaturligt ut eller blir för mörkt för min naturliga hy bara :) Brukar inte använda det, men nu när mamma köpt hem det så passade jag på att testa, haha.
Återkommer med resulatet senare :P

Men just nu sitter jag och värmer mig genom att kolla på bilder från Egyten-resan i min längtan till sommaren och värmen. Här en en bild från undervattenskameran när vi är ute och snorklar vid...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-18

Visa hela (2 kommentarer)

Det sägs att tiden läker sår,
att motgångar gör dig stark
att efter tårar kommer skratt
men det är så svårt att tro det
Tro sen du försvann

Det har gått 2 månader och 13 dagar.
Jag saknar verkigen Farfar jättemycket.

Saknaden som vi känner när någon nära lämnar denna jord
är för stor för att beskrivas med ord.

Skrivet av Zophy_, 2006-02-18

Visa hela (0 kommentarer)

Looov =) !
Så skönt att få vara hemma i 9 dagar, med helgen inräknat. Underbart!

Hade ju som sagt NK-prov idag. Det gick inte så bra. Jag hade pluggat på helt fel saker. Och så var det så långt, så när frågorna jag kunde kom så var jag så stressad att jag rafsade ihop svaren bara. Får se hur det blir...hoppas jag klarar G i alla fall. Annars börjar jag gråta :)

Kan i alla fall trösta mig med att vi fick reda på resultaten på spanskaprovet jag hade igår. Spikade det ;) 92 av 92. Så skönt att det gick bra, så man kan vara nöjd med ett prov i alla fall. Plus att vi fick tillbaka GE-provet från förra veckan, VG+ blev det är.

Nu är det bara så skönt att kunna sitta vid datorn och bara göra ingenting och slippa känna pressen att man måste plugga och få dåligt samvete över att man inte gör det =) Så skönt med lite andrum. Hehe.

Skrivet av Zophy_, 2006-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Ojoj.
Aldrig har jag nog känt mig såhär dåligt förberdd till ett prov. Usch, jag hatar känslar eftersom man inte har någon kontroll. Man är så hjälplös. Tänk att sitta där i skolbänken med provpappret framför sig och så ser man att man inte har någon aning om en fråga. Jag hatar det. Vanligtvis brukar jag lyckas undika att försätta mig i sådana situationer genom att plugga ordentligt och vara just förbredd. Men nu har det varit så mycket, haft annat också att plugga till så man har liksom inte orkat. Det får man tillbaka nu. Jag får sån ångest av att veta att jag inte kan ordentligt. Och då blir jag stressad. Och ångest och stressen kan bara resultera en sak, nämligen tröstätning. Jisses, förstår inte varför jag är sådär. Ångrar ju mig efteråt bara.
Men det är ju mitt eget fel, jag har ju själv försatt mig i denhär situationen. Jag som lovade mig själv senast igår kväll att inte småäta något mer mellan måltiderna. Klarade mig utmärkt ända till sent...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-16

Visa hela (0 kommentarer)

Eftersom vår NK-lärare har ändrat om i schemat så gick vi till 16.20 igår, men istället får vi vår belöning varannan onsdag (som denna vecka) när vi slutar 12.15. Det är skönt!
jag kan till o med kolla på Våra bästa år :) haha. Det är braför då tar man det lugnt och slappnar av typ en timme innan man tar itu med dagens plugg.
Och idag är det en del att göra, milt uttryckt :)
Spanskaprov imorgon,
Naturkunskapsprov i övermorgon.
Så det är det jagmåste hålla på med hela dagen. Hm, förutom när jag har paus, som nu =)

jag har blivit beroende. Av denna låt. Hela tiden när jag sitter vid datorn har jag den igång. Jag tycker den är så vacker, speciellt när det är akustisk version.

Förresten, jag tror jag har kommit på och bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor :)
Socionom (eller möjligvis specialpedagog). Jag citerar;
"Arbetsområde
Yrkesområdet socialt arbete...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-15

Visa hela (3 kommentarer)

------------------------------------------
Har du något fint motto, uttryck, eller liknande..?
Något i stil med Släck inte min låga för att din ska brinna starkare och Att vara modig innebär inte att man söker faror...
------------------------------------------

Idag då.
Det har varit en helt vanlig måndag. Tråkig, trist och färglös. Gillar inte måndagar,. det enda som är bra med dem är typ att det är Prison Break :)

Nej, men jag stör mig så mycket på att det känns som jag inte kommer någonstans i livet, att något satt mitt liv på repeat för alla dagar är typ lika. I don't want to wake up today, cause efter day's the same. I've been waiting so long for things to change. I'm sick of this life..Och framför allt blir jag så less på mig själv.. tänk att få känna sig tillräcklig? Få känna hur känslan känns bara för en gång skull..För att känna sig otillräcklig och misslyckad, det vet jag redan hur det är.

Imorgon är...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-13

Visa hela (0 kommentarer)

Älskade fina Syster..
Jag tror att du aldrig kan ana eller förstå hur otroligt mycket du betyder för mig. Viktigare än luften jag andas. Du vet nog inte heller hur mycket du hjälper mig..Det är du och jag mot världen.

We are the lost
The ones forgotten
And this time
The future is ours
It’s in our hands
We are one
And we've got
Nothing to lose
Together we stand up tall
We are one

Finns alltid här för dig, alltid och förevigt.

Skrivet av Zophy_, 2006-02-12

Visa hela (0 kommentarer)

Börjar bli trött nu..
Känns att jag var vaken mycket längre än normalt igår :)
Ska nog gå och lägga mig snart. Vad nu snart innebär?

Hm, är verkligen uttråkad. Inget roligt alls.
Blää. Jag hatar att inte ha något att göra :) haha.

Man kanske ska ta o gå o lägga sig ändå..
Oliver ligger ju redan och sussar så sött i min säng. Hoppas han inte vaknar när jag kommer och lägger mig..men jag tror inte det, han sover nog djupt.
Mamma berättade att det sista han sa innan han stoppade nappen i munnen och somnade var; "Lovar du att Sofie kommer och lägger sig här bredvid sedan?" Charmtrollet mitt! <3

Ne, nu går jag ner till tvn istället.
Gokväll alla!

Skrivet av Zophy_, 2006-02-11

Visa hela (0 kommentarer)