En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Oliver.
är barnvakt åt Oliver idag och imorgon. Min moster kom och lämnade honom här vid halv 12 ungefär. Så lekte vi mamma-pappa-barn och diverse billekar.
Sedan hade mamma gjort iordning lunch och efter att vi ätit så åkte vi till affären. Vi handlade lite lördagsgodis =) från affären gick vi till Sporthallen där Bella hade match.
Såklart orkade Ollis inte sitta still så länge och han fick massa spring i benen, så vi gick upp till kaféterian där och sprang runt och busade i korridoren.
Tydligen hjälpte det inte att springa som en tok, för han hade inte ro att sitta still en längre stund alls :) men det är ju inte så konstigt när man är 3 år gammal, haha!

Till slut var matchen klar och vi kunde åka hem. Vid den här tiden hade han blivit lite gnälling och ville göra tvärt emot vad vi sa ;) men det gick bra i alla fall när man busar till det lite och gör det roligare att klä på sig t.ex.

När vi kom hem så ville han kolla på en film så då satte jag igång...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

ojoj..
vad är det med mig?
Jag är Vaken! Ett mirakel nästan ;) haha. nejdå, så farligt är det inte...
men jag känner att jag börjar bli verkigen trött nu, ögonon börjar bli tynga. Men jag ska inte gå o lägga mig. Haha.
Ikväll ska jag vara vaken till lördag, dvs ca en halvtimme till, för då får jag äta godis eller chips, haha. Har min ätardag nu på lördag. Det är egentligen lite fuskigt att äta efter 00, men hey, det är faktiskt en ny dag, dvs. Lördag. Haha.
Dessutom ska jag kolla på dvd så jag kommer ändå vara vaken,..varför inte passa på?! :P

Imorgon kommer Oliver ! :) ska vara barnvakt och han ska sova över också. Lilla gullungen <3 han ska få sova inne i mitt rum i min säng, så mysigt.

ne nu ska jag gå o kolla på Bruce - den allsmäktige.
Gonatt o sov gott!

Skrivet av Zophy_, 2006-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Alltid så skönt med fredageftermiddagar när man vet att man är ledig i två dagar.
Ledig i bemärkelsen att man inte behöver gå i skolan, men slippa plugga det kommer man inte undan,...men ändå. Alltid så skönt! :)

och att ha geografiprovet gjort..att ha det ur världen. Får se hur det gick idag, provet var lite småklurigt men jag hoppas att det gick relativt bra ändå.

Idag slapp vi idrotten också, slutade vid 15-tiden. Egentligen skulle vi haft teori, men alla idrottsintresserade övertalade läraren till fotboll i stället. men vi som räknade med teori och inte tog med kläder kunde ju inte spela, så vi fick åka hem. Vilken förlust ;D jippiiee! hehe.

Imorgon kommer lilla Oliver hit och jag är barnvakt. Nåja, inte bara jag men ändå :) Saknar honom, fastän det inte alls var länge sedan jag träffade honom, hehe. Han ska få sova i min säng också..mysigt! Ser verkigen fram emot imorgon så man får busa, leka och gulla med Ollisbollis :)

Och imorgon får jag...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Nu börjar det lösa upp sig känns det som, samtidigt som det stockar ihop sig :)

Vi har flyttat om med provet idag. Jag fixade så att vi fick flytta fram Företagsekonomiprovet till veckan efter lovet, men istället så flyttades naturkunskapsprovet till fredag nästa vecka (skulle egentligen vara efter lovet).
Så nästa vecka är det :
- Spanskaprov på torsdag
- Naturkunskapsprov på fredag.
Det blir nog lite körigt, men det känns ändå bättre än att ha FE på tisdagen.
blir väl att plugga större delen av lovet också, men jag måste se till att tillåta mig att vara ledig också, för det är ju faktiskt lov. Det återstår att se...

En annan grej som börjar ordna upp sig är sommarjobb. Förra sommaren jobbade jag via kommunen på ett ålderdomshem, och där sa de att jag var väldigt välkommen tillbaka nästa sommar. Min bästa kompis mamma är typ chef där så hon väljer ut sommarjobbare. Hon hade pratat med min kompis , som i sin tur pratade med mig och hon sa att hon...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-09

Visa hela (2 kommentarer)

Jisses.
Efter jag kommit hem och ätit mellanmån satte jag mig i mitt rum bland kuddarna i sängen och musik på i bakgrunden och bara skrev igenom allt viktigt som skulle komma på geografiprovet på fredag. Satt och skrev o skrev o skrev. Fick till slut ihop 9 sidor..så nu är det bara att plugga på anteckningarna och lära mig dem tills på fredag..har ikväll och imorgon på mig. Ajaj, känns inte så bra :)
men det känns bra att jag skrev klart allting i alla fall, trots att jag hade så fruktansvärt mycket kramp i handen de sista sidorna :) haha, och handstilen blev inte alltför vacker kan jag tillägga =)

nej, nu är pausen slut. Nu måste jag börja läsa igenom allt om vatten, jordbruk och näringsliv.
Så jag kan kolla på TopModel kl 21 utan dåligt samvete..
Ha en bra kväll alla,
som förhoppningsvis inte innehåller massa pluggande.

Skrivet av Zophy_, 2006-02-08

Visa hela (5 kommentarer)

Sitter i skolan nu ochväntar på engelskalektionen..tur att man kan smita in i biblioteket och komma åt en dator :)

På lektionen ska vi skriva bokrecension på engelskaboken vi läst..det känns inte alltför bra att behöva göra det på en 50 min lektion. Man ska tydligen inte skriva en vanlig recension, utan svara på diverse frågor vi kommer få. Får se hur det går.

När jag kommer hem blir jag fast i geografipluggandet hela dagen,..eller det som är kvar av dagen när man slutat skolan...och hela kvällen får också offras till det. Har prov på fredag och som vanligt lyckas jag vara ute i sista sekunden med pluggandet :( dumma mig.

Såklart har de inte högtalare på bibliotekets datorer, men jag skulle verkigen behöva lyssna på musik nu. Mår alltid mycket bättre när man lyssnat på sin favoritmusik. Musik är medicin för själen! Får vänta med det tills jag kommer hem,..du blir det musik på högsta volym! ;) haha.

Tänd eld på dina tankar
med svarta...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-08

Visa hela (0 kommentarer)

you'll se that something is wrong...!

Ett tag trodde jag nästan att det blivit bättre, det kändes faktiskt så i ungefär en vecka, lite drygt...nu är jag tillbaka i samma igen. Varför blir jag inte förvånad? !

Allt känns bara så meningslöst, samtidigt som allting förstoras upp och blir så avgörande på samma gång. Viktigt fast oviktigt egentligen. Oviktigt fast viktigt egentligen.
Jag börjar falla i detta mörker igen,..jag känner det, för det har redan börjat. Allt var så skört och nu brast "tråden" som höll det uppe.
Vet inte vad som hände. Plötsligt förändrades det igen. Och nu är det inte till det positiva längre. För det har ju faktiskt inte hänt något speciellt. Det har ju inte det. Jag har ju ingen anledning att må såhär. Är det kanske just det som är anledningen? ! Jag vet inte, blir inte klok på mig själv längre.

Fast nu börjar jag att förså, börjar se mönstret liksom...känns faktiskt som det bara var en fasad att jag mådde bra och...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-07

Visa hela (0 kommentarer)

Matteprovet idag gick inte så illa som jag trodde. Det var dock klurigt, så man vet inte om det man svarat är rätt eller inte. Allt kan lika gärna vara rätt som allt kan vara fel,...är så svårt att säga.

Så måste du kolla på denna video med knasiga David Desrosiers och de andra i Simple Plan. Det är mestadels David. Så otroligt snabbt går det och den blir bara roligare ju fler gånger man ser den :) Tihi. Nu skulle jag vilja kunna franska, säger jag bara ;) så söt han är!

Detta är vad jag kommer få sysselsätta mig med de kommande dagarna..
- Geografiprov fre, pluggar på detta från ikväll --> tors
- Företagsekonomiprov tis, pluggar på detta fredag --> mån
- Spanskprov tors, pluggar på detta mån --> tors.
Jag bokstavligen hatar när de går ihop sådär. proven bara byter av varandra. Det värsta är att alla tre är rysligt stora prov med flera kapitel. Till dessa prov kan man...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-06

Visa hela (0 kommentarer)