En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
_Amaandaa

_Amaandaas bloggis

Fanns här inga fler vore jag bäst

=)

Hejsvejs :P
Idag i skolan har det la vart rätt så kul, carl von Linnè var där JIPPIE ! eller inte han var inte speciellt kul att höra på tyckte nog nästan inga andra heller hahaa;)
efter skolan följde johanna med mig hem vi åkte fram till gatuköket och käkade en pommesfritstalrik , det var la sådär gött men det gick i allafall och äta :P när vi kom hem hade lisa ringt mig så jag ringde upp så då kom hon hit och efter 10 minuter elle ngt undrade Sara och isabelle om vill vill följa med dom till ica så var vi på väg dit och är vi hade kommit en bite så ringe louise och undra om hon fick vara med så då fick vänta på henne :D:D sen var vi på väg till ica , jag köpte en dricka , hallonsooda:P sen så gick vi hemmåt för jag och johanna skuel åka ner till sil och beställa kläader. jag köpte en träningsoverall shorts och strumpor:P
jag har precis följt johanna en bite för hon skule dra hem :/ :) men vi har haft jätte skojj....

Skrivet av _Amaandaa, 2007-03-15

Visa hela (2 kommentarer)

Nu vet jag varför jag inte hade bloggis :P jag hade inte skrivit in den där aktiveringskoden , jag har försökt hela 4 gånger fick göra en till msn för att jag skulle få de ! aaa så dum jag äääär men skit samma.
Idag så har vi haft Iup dag, då skulle man göra jobba hemma man fick några uppgifter. fast jag gjorde dom dagen innan så idag har jag inte gjort någonting eller joo jag har ju vart hos mormor och morfar och käkat lite :D
idag så skulle vi har konditionsträning men jag fick inte vara med för jag har ont i fötterna och i helgen ska ju vi spela cup och om jag inte kan vara med så har vi ingen målvakt och inte sandra är i mitt lag kommer inte ihåg :) och nu så ska jag skriva ut pappas fakturor jag får hela 10 kronor för varje faktura bliir ju fan stenrik ;) Hahahaa . senare i kväll ska jag nog ringa louise och snacka lite . just det GRATTIS lisa som 14 å idag !

Senare , klockan 8 ungefär så frågade isabelle om jag ville följa med till Ica och köpa mjölk...

Skrivet av _Amaandaa, 2007-03-14

Visa hela (3 kommentarer)