En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

The dairy of Amelie

Jag skapade denna blogg för att säga vad jag tycker och få skriva av mig.
Jag ÄLSKAR citat med en bra mening och de bästa ever made är:
"We're still so young desperate for attention" & "It takes one to know one"
Läs min blogg och kommentera snällt!

So long! - _Amelie

Man hoppas ju att reorna skall vara bra men detta året hittade jag ingenting! Visst hittade jag snygga grejjer men alla normala storlekar var ju slut :/ det värsta är att jag hittade mina drömbyxor som jag hade tänkt att ha på gothia men dom fanns bara i 24 elelr 29.
Så hur skall jag kunna hitta ngt att ha på mig på gothia nu då när det är slut på allt snyggt :/ Och att åka in senare löser ju ingenting för då är ju definitivt allt slut och de beställer inte nytt förrens nästa år! Hmm ja jag är väldigt missnöjd!

So long! - _Amelie

Skrivet av _Amelie, 2006-12-28

Visa hela (0 kommentarer)

Hallå igen.

Julafton igår var den bästa julaftonen jag någonsin har haft i mitt liv. Som jag sa började jag hos pappa tidigt på morgonen p.g.a att min halvsyster (4 år) väckte mig klockan åtta och sa att tomten hade varit där för det låg julklappar under granen, jag hade ju lagt ut dom dagen innan när hon sov :P
Klockan 1 kom min faster och hennes familj tillsammans med familjen från england. Sonen i familjen är 16 år och flörtade med mig hela tiden enligt min faster. Det var faktiskt inte så ovant och snacka engelska hela tiden utan det kändes bra men ibland fick man sånna där hjärnsläpp och kom inte på ett enda ord utan man kunde bara sitta där tyst tills man kunde prata igen xD Men de vuxna skulle ju sjunga snaps visor när de drack och det lät så kul när engelsmannen skulle sjunga med. Det lät mer som blabliblabla. Japp det var något man inte är med om varje dag!
Sen kom min mamma för att hämta oss och åka till mormor och äta julmat en gång till :/ fats hennes...

Skrivet av _Amelie, 2006-12-25

Visa hela (1 kommentar)

God jul!
Imorn är det julafton. Det märks att man inte är liten längre för man sitter inte och biter på naglarna av nervositet inför julen och frågar mamma å pappa när det äntligen skall bli julafton. Nu vet jag ungefär vad jag skall få i julklapp, för jag har vart med å köpt de flesta sakerna själv.
Jag har skilda föräldrar så min julafton ser inte ut som alla andras för jag firar på båda ställena på samma dag så jag är hos min pappa nu när ajg skriver detta så när ajg vaknar upp imorgon så skall jag vara här till klockan fyra tills mamma hämtar mig och jag skall åka till mormor och kusinerna. Men pappas julafton är olika från år till år. I år tillexempel skall min faster komma med sin man och hans engelska brors familj så ajg måste prata engelska hela dagen fram till fyra :/ Jag så har en så VÄRY GOOD ÄNGlISH. Eftersom engelsmän inte äter samma saker som vi gör på julafton så måste vi förklara vad allt är på engelska men vissa saker går ju inte att...

Skrivet av _Amelie, 2006-12-23

Visa hela (1 kommentar)

Hmm ja det här är den första gången jag skriver Blogg så jag får väl försöka så gott jag kan!

Lite snabbfakta om mig:

  1. Jag heter Amelie

  1. Jag är 14 år

  1. Jag bor i Göteborg

  1. Mina största intressen är Vänner och Fester

  1. Jag lyssnar på College rock/punk & techno.

  1. Jag ÄLSKAR Panic! at the disco.

Det som återspeglar mig på ett bra sätt utan det är musiken. Det är något jag har intresserat mig av hela livet men jag spelar inte i något band för jag kan inte sjunga eller spela något instrument men om jag kan något så är det musik.
För att jag skall tycka om en låt eller ett band skall det inte vara några smörsångare fast ballader lite då och då skadar ju inte utan det skall vara texter med budskap coh mening. Panic! at the disco är bar exempel! De har tänkt igenom texterna väl och använder många liknelser som återspeglar sig på vardagen BRA!

Lyssna på de här banden på tillexempel...

Skrivet av _Amelie, 2006-12-22

Visa hela (2 kommentarer)