En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

_Lindas bloggis

Skaffat mig en blogg

Hejsan alla glada läsare :)

Många tankar just nu.. snart jul!
Mkt med julen, hyffsat jobbigt tycker jag..

Håller på att sätta mig in i "hundvärlden", har provat på att ha hund nu två helger i sträck. När vi lämnade honom igår kändes saknaden direkt.. man vänjer sig fortare än man tror.

För er som inte känner mig så har jag varit mkt hundrädd, men har en sambo som älskar hundar. Har börjat träna för hans skull och nu är jag fast :)

Lånehunden som vi haft är en Dansk/Svensk Gårdshund, det är dessutom han som är pappan till valpen som vi hoppas att få köpa.

Om vi får köpa honom (valpen alltså) så kommer han hem första helgen i februari. Fick lite bilder på valparna igår, man smälter.. Jaja vi får se hur det blir.

Lite om helgen
Fredag: Hämta Jocke (min 14 åriga lillebror) som skulle spendera helgen hos oss. Åkte och inhandlade lite godis så vi skulle klara av helgen :) Sen hämtade vi lilla Sven (lånehunden).
Hela kvällen var allmänt lugn och trivsam.

Lördag: Magnus (min sambo) skulle på julfest så då ställde jag upp och körde in dem till stan redan på förmiddagen. Sen krävdes lite dammsugning.. aldrig roligt, men jag trivs när det är ordning och reda. Skönt att bara slappa med tanke på att förra veckan krävde två kalas, både pappa och Magnus lyckas fylla år i samma vecka.. och inte bara det, dagarna efter varann. Kvällen slutade med att lilla vovven låg uppe i sängen under täcket och sov :) Så tätt intill kroppen han bara kunde, hihi.

Söndag: Åkte hem till pappa och min kära lilla Björn (min snart 4 åriga lillebror) och hjälpte till att baka pepparkakor. Mkt slit.. enklare att köpa färdiga. :)
Sen lämnade vi den lilla vovven.. hårt, mkt hårdare än jag någonsin kunde tro.


Hoppas det har varit okej läsning :)

Kramar Linda

Skrivet av _Linda, 2006-12-18 10:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?