En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

_emma_s bloggis

Jag är en tjej som bor utanför Uppsala som pluggar handel och adminstration på Linnéskolan ..som är en väldigt rolig linje om jag får bestämma..
På fritiden så umgås jag med mina bästa vänner som heter Alex, Sara och mimmi och dom betyder väldigt mycket för mig. Tycker om att partaja och umgås med vänner och sen älskar jag kläder. Men förutom detta så finns det något som har funnits i mitt hjärta länge och det är hästar! Dom har alltid varit och kommer alltid vara något som jag älskar..

nu sitter jag här i cypern på ett internet kaffé som vi har på hotellet...jag och min famuilj har nyligen tittat på en schow som visas på hotellet coh kvällens tema var absolut hits 2004 och den var jättebra ikväll.. igårkväll var det en välkomst schow som hette "whats up" och den var helt ok den med..

men annars så är det inte så jättemycket possitivt förutom att det är skönt att vara borta och kul att umgås med familjen..
det regnar och åskar och är kraftiga vindar men imorns ska det vara bra väder..

men imorn ska det bli bättre för man kan ju inte komma hem blekare än avd man var..

Skrivet av _emma_, 2006-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

nu sitter man här och bara väntar nästan på att tiden ska gå..imorn åker jag till cypern taxin kommer hit halv 6 så man lär väll gå upp halv 5 typ..lite jobbigt att gå upp så tidigt men endå skönt istället för att gå och vänta på att man ska åka..

idag red jag också och det gick kanon bra verkligen..det var så kul och jag tycker om hästen mer och mer för varje gång..kommer sakna han nu men men så är det..

någon som jag kommer sakna också är my ..våran hund..världens gulligaste hund och det finns ingen snällare och roligare hund..men så är det hare bra alla nu så får ni höra sen hur jag har haft det

Skrivet av _emma_, 2006-10-29

Visa hela (0 kommentarer)

jaha ja nu var det helg igen och för min del blir det en lugn men endå stressig helg..först imorse eller förmiddag så åkte jag till stallet och red zorro och det gick kanon bra jag och alex red ut.. sen efter det åkte jag hem fort och duschade och åkte in till stan för att jobba och handla och när vi kom hem sen runt 6 så hade vi främmande..det var cicci och ringmor heter dom och dom grattade brorsan i efterskott och dom är fortfarande kvar..
men det var kul för vi har pratat gammla minnen när vi var små och det var så kul att höra..

imorn ska jag upp och rida ganska tidigt och sen ska jag packa för cypern resan som sker på månda morgon..tycker det ska bli så fruktansvärt skönt att komma ifrån allt ett tag och framförallt nu i detta väder..

hare bra alla så ska jag försöka hinna in imorn och skriva några rader också puss på er

Skrivet av _emma_, 2006-10-28

Visa hela (0 kommentarer)

torsdag..vad kan man säga om denna dag? jo att det har varit en lugn dag på bergmans och därför fick jag sluta runt tre istället för 4..men det gjorde ju inte så mycket men endå..
sen har jag ridit viktor idag och det var näst sista gången och imorn har jag lektion imorn sista gången på viktor...
lite tråkit men endå skänt att få komma vidare..

aaa det var inte en sån jätterolig dag idag och jag har någ inget mer att skriva..känns dummt att skriova när man inte har något att berätta eller har känslor som man vill uttrycka..


hare bra allesamans


ps. på måndag åker jag till sypern jiiipppiiii så skoj ds.

Skrivet av _emma_, 2006-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

första bloggen och det tack vare alex och sara!!


Idag var det första gången som jag hördes talas om den här sidan av några kompisar (sara och alex) och jag gick in på den sidan för att jag ville se vad alex skrivit om våran krasch med moppen i fredags..

hon hade skrivit det precis som det var och hon stog verkligen och skrek och trodde att jag hade dött..aldrig hört henne skrika så..

men men nog med den kraschen ..

idag var jag på bergmans igen (praktikplats) och det var lika kul idag fast det inte fanns så mycket att göra så är personerna väldigt trevliga och roliga där.. det är verkligen en jättebra arbetsplats om man vill ha roligt och kunna skratta förstås med arbetskompisar och det vill väll alla..

sen red jag Zorro och det gick verkligen kanon bra och det var så kul att rida för att det gick så bra..till och med att hästen tyckte det var kul idag fick han till och med att göra ökningar..så himmla skoj det var.

nej nu får dte vara bra för idag hare...

Skrivet av _emma_, 2006-10-25

Visa hela (0 kommentarer)