En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

_helenas bloggis

Gillar att träna och Sjöholmen.

Mina vänner är bäst!

Idag har jag varit i gbg med mamma och paulina. Det var allt trevligt=)
Kiss me Kate var verkligen bra fast lite seg i början och med ett konstigt slut, men annars var den bra. Satt och sov nästan på bussen hem, va jättetrött.
Paulina fick ett astma anfall i bilen på vägen hem, usch va hemskat det var...men det gick ju bra sen till slut iallafall. Nu orkar jag inte skriva mer, sitter ocj snackar med Anni på msn men ska nog lägga mig snart.

Puss&kram

Skrivet av _helena, 2005-11-12

Visa hela (0 kommentarer)

Ännu en dag då. Idag så var det rätt lungt i skolan, känns skönt de för man är så trött efter lovet så det ska bli skönt med helg.
Va hos dietisten idag. Det gick bra där, måste tydligen käka mera protein så jag får väl försöka då.
Har inte så mycket att skriva idag känns det som. Ska nog lägga mig nu och läsa min bok. Tror att jag måste försöka sova lite tidigare idag faktiskt så kag orkar morgondagen. Imorgon är det bup, inte så kul kanske men jag har ju inget val. Det kan ju hjälpa i längden att gå dit men jag gillar inte riktigt stämmningen då, den känns lite mysitsk men skit samma.

Puss&kram

Skrivet av _helena, 2005-11-10

Visa hela (0 kommentarer)

Hade då samhällsprov idag. Jag hade plugga massa för de så jag borde väl klarat det tycker jag. Det verkar som att Håkan är ganska lätt med betygen eftersom jag fick MVG på de förra provet, men jag vet inte.
Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska dra och träna eller inte, vill träna men samtidigt skulle det ju vara skönt att bara vara hemma. Men om jag inte tränar så kommer jag att få dåligt samvete och de kan leda till att de kommer ångste senare och det vill jag verkligen inte.
Jag ska till dietisten imorgon, det känns nog rätt bra att gå dit ändå tycker jag eftersom det är de som känns viktigt. Det som är jobbigt med att gå dit är bara att jag måste alltid väga mig nrä jag är där. Det räcker väl med att jag väger mig fler gånger om dagen eller?

Måste skriva en önskalista snart...hehe, snart är det ju jul=) Ska önska mig en locktång iallafall sen får jag se vad det blir mer. Joo just de, ett par jeans också från Fornarina som jag har sett ut....

Skrivet av _helena, 2005-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

sitter här och pluggar samhäll. Det är så tråkigt och jobbigt men jag tror allt attjag börjar få ihop de. Har prov på onsdag så man måste ju plugga. Vi sköt upp matteprovet iallafall, de va verkligen tur de. Jag hade aldrig orkat plugga inför de nu.
Jag var hos Johanna idag. Det gick väl bra, hon tyckte att jag skulle lyssna på musik om jag kände att ångesten kom så det får jag kanske testa.
Jag vill ju äta, jag tycker ju att mat är gott men jag vet med mig att jag får dåligt samvete av de. Det är så svårt men jag försöker iallafall.

Vi hade ingen musik idag, lite gött de så vi satte oss i elevhälsan och chillade litte. Vi gjorte phykologen med Jonna men hon fattade inte så vi fick förklara för henne...hehe.
Känner mig väldigt trött på allt nu, men jag hoppas att de fixar sig. Det känns väl okej i skolan men när man kommer hem så känner man verkligen hur trött man är på allt. Jag skulle bara vilja åka bort och vara borta länge så man kunde ladda sina...

Skrivet av _helena, 2005-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

trevligt trevligt att man hittade en bloggsida. Det är alltid skönt att skriva av sig tycker jag.
var och tränade idag. Jag vet att jag bara får träna en dag i veckan man jag känner ju mig så tjockom jag inte gör de.
Ska till Johanna imorgon, de känner sådär. Det är ju inte de roligaste kanske att gå till BUP men jag får väl göra det för mamma och pappas skull.

Paulina käkar sina tabeller nu, usch det är så synd om henne. Jag vill ju att hon ska berätta för mig hur hon känner men jag förstår att det är svårt för henne me.

Mamma var på siba idag och köpte fransk manikyr till mig. Jag har aldrig haft det så det ska bli lite kul och testa.

Sitter då här nu och skriver. Jag har gjort sammhäll men borde göra matte med men de är så tråkigt:S Får nog göra det imorgon istället men om jag inte gör nått idag kommer jag bara få dåligt samvete så de kanske är bäst att göra lite iallafall.
Nästa helg är det Kiss me Kate i gbg. Det ska bli så kul...

Skrivet av _helena, 2005-11-06

Visa hela (0 kommentarer)