En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
aboutme

Madelen Baard

När tankar blir till bokstäver, När känslor blir till ord

Hänsvisar er numera till: http://somomingenkan.blogg.se

Skrivet av aboutme, 2008-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

Denna dagen kan inte bli bättre, slutade vid 12 idag :) Så skönt måste jag säga, sen är det ju fredag och allt! När jag kommer hem så har mitt Guitar hero 3 kommit också, så jag ska hämta det sen vid 16 :D hihi.. Ledig hela helgen är man också, super duper bra.

Mindre kul är att vi har fått i uppdrag av Lillian idag att rensa ut alla mina grejer från pappas gamla lägenhet :S Gaah så tråkigt är det, har massa skit kvar där! Men tur att Johan och Kristina ville ha vissa grejer av mina gamla möbler som jag inte skulle ha så jag slipper åka till Bubbetorp och slänga allt, hade varit lite små drygt sådär..

Ikväll så ska jag umgås lite med Lisen :) Trevligt värre, får se vad vi hittar på för skoj!

Imorn blir det lite party hemma hos Sandra, ska bli roligt :) Var så längesen man träffade henne och det gänget.

Dagens bild får bli på min lilla Missy, så underbart söt är hon den lilla bus-kisen...

Skrivet av aboutme, 2008-01-18

Visa hela (0 kommentarer)

Arg, riktigt arg är jag i skrivande stund!
Fick ett utbrott på jobbet idag, allt bara exploderade och jag berättade, eller snarare skrek vad jag tyckte och kände till en arbetskamrat idag! Men lyssnade hon? Nejdå hon tog inte tills sig något av vad jag sa utan vände allt mot mig?! Hur korkad kan man vara? plus att två andra som hon kallat rasister sitter och förklarar för henne att dom inte är rasister och att hon uppfattade allt fel, men då vänder hon på allt igen! BLIR SÅ TRÖTT!
Jag berättade för henne att jag tyckte hon var negativ till allt och att jag inte tyckte om hennes attityd, berättade också att hon var stor anledning till att jag bytte avdelning.. Avbröt mig hela tiden gjorde hon, och sa att jag också var negativ.. GAAH nu pratar vi inte om mig liksom :S Varför kan inte människan ta till det vi säger istället för att vända på allt!

Ne det har inte riktigt varit min dag idag :/ Men det löser sig, har bara 1 vecka kvar nu tills jag byter avdelning...

Skrivet av aboutme, 2008-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

Riktigt trött är jag idag och det är inte så konstigt, hade så mkt att göra på jobbet hela tiden! Hann inte ens sitta ner 5 minuter på hela dagen (förutom på rasten).. Så nu har jag och älskling tagit en power nap, men piggare känner jag mig då inte :S

Jag måste hitta ett annat jobb känner jag, vad som helt förutom detta! Vill inte fastna inom detta yrket känner jag, inte riktigt min grej egentligen.. Men jag har mina framtidsplaner :) hihi.. Det första jag ska göra är att ta tag i körkortet så fort som möjligt, sen ska jag göra det där förbannade högskoleprovet som jag bara spyr på :S

everything I do, I do it for you <3

Skrivet av aboutme, 2008-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha då har jag varit så modern så att jag minsann också skaffat mig en blogg som alla andra.
Kan vara ganska kul att skriva ner lite tankar och ord ibland, bara för att avreagera sig lite :)

Ledig idag då, måste säga att det behövdes! Min sista helg på Måsen 4 var det då, så skönt att få byta avdelning och att få slippa denna tragiska människa som jag har fått stå ut att jobba med nästan varje dag och helg :( Hon är verkligen pain in the ass, förstår inte hur man kan utsända sån negativitet som hon har gjort, och verkligen klagat på ALLT! Sådana människor kan jag bara inte hantera, så nu ska jag numera jobba heltid på Kajen 4 istället :) Börjar där den 29:de så det är inte så länge kvar nu. Kan vara lite jobbigt att börja på heltid då jag bara jobbat 85% nu sen november, men PENGAR blir det ;) och det tackar jag dock inte nej till.

Har så mycket jag kan skriva om, vet bara inte vad jag ska börja :)

Flyttat har jag också gjort, till en 2:a vid polishuset...

Skrivet av aboutme, 2008-01-14

Visa hela (0 kommentarer)