En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
aboutme

Madelen Baard

Min nya blogg

Jaha då har jag varit så modern så att jag minsann också skaffat mig en blogg som alla andra.
Kan vara ganska kul att skriva ner lite tankar och ord ibland, bara för att avreagera sig lite :)

Ledig idag då, måste säga att det behövdes! Min sista helg på Måsen 4 var det då, så skönt att få byta avdelning och att få slippa denna tragiska människa som jag har fått stå ut att jobba med nästan varje dag och helg :( Hon är verkligen pain in the ass, förstår inte hur man kan utsända sån negativitet som hon har gjort, och verkligen klagat på ALLT! Sådana människor kan jag bara inte hantera, så nu ska jag numera jobba heltid på Kajen 4 istället :) Börjar där den 29:de så det är inte så länge kvar nu. Kan vara lite jobbigt att börja på heltid då jag bara jobbat 85% nu sen november, men PENGAR blir det ;) och det tackar jag dock inte nej till.

Har så mycket jag kan skriva om, vet bara inte vad jag ska börja :)

Flyttat har jag också gjort, till en 2:a vid polishuset med Nils. Känns så skönt att ha ett eget hem, fast mer utgifter blir det ju tyvärr haha.. Men jag trivs här iallefall och det är det viktigaste, och allt går bra mellan mig och nisse :) Det känns så bra att äntligen hittat den rätte, alla mina andra förhållanden har bara varit fiaskon men nu känns det så RÄTT!

Och imorn åker pappi tillbaka till Syrien efter har varit hemma en månad, pratade lite om att jag och anneli kanske kan åka ner i april och hälsa på honom :) Det hade varit spännande tycker jag faktiskt! Vi får la se hur det blir med det!

Skrivet av aboutme, 2008-01-14 18:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?