En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

ackckas bloggis

Är att jag har fyllt 21 år. De som kan på min födelsedag var: mamma, pappa, Jesper, Emelie, farmor, farfar, mormor, morfar, Anette, Sune och Pontus. Mina kusiner Cecilia, Jonas och deras föräldrar Gittan och Åke som kom dagen efter eftersom min kusin hade prov på torsdagen och var tvungen att plugga till det på onsdagen. Och sen på lördagen kom min morbror, Nea och Elin.

Sen den här veckan så har jag inte tränat någonting eftersom på måndagen var vi till Solnahallen och tittade på AIK- Storvreta, och på tisdagen så hann vi inte och på torsdagen så fick vi gäster och kunde inte åka ner.

Sen i helgen som var fick vi som sagt gäster av min morbror, Nea och Elin. Malin kunde inte komma eftersom hon var i Spanien med Aloe Vera. Innan dom kom så var jag och mamma till Uppsala och handlade vi var till KappAhl eftersom jag skulle ha nya byxor så det köpte jag och de var mycket bra. Vi var in till Pc city eftersom jag skulle kolla på en ny mobiltelefon, men hittade ingen där. Sen...

Skrivet av ackcka, 2009-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

På söndagen fick vi reda på att AIK matchen var flyttad till måndagen, så då fick vi ändra lite i våra planer men allt gick bra ändå.
Vi åkte till Solnahallen, Stockholm för att titta på en match i Svenska superligan i innebandy och det var annorlunda bara lite än vad det är när Storvreta spelar sina hemmamatcher. Första peroden var lite slö men det blev bättre i andra ocg definitivt bätre i tredje, Storvreta vann matchen med 7-4. Det var en mycket fin hall.

Jag fyller år i morgon, vi får se vad som händer då. Men på dan så ska jag städa, damsuga, torka golv, baka och laga mat. Det är mycket som ska göras så det är nog dax att börja planera dagen.

Hoppas bara att Manchester United vinner mot Inter och Zlatan, United spelar en mycket roligare fotboll och är ett bättre lag, det tycker iallla fall jag.

Vi ses.......

...........................................................

Angelica

Skrivet av ackcka, 2009-02-24

Visa hela (0 kommentarer)

Helgen var helt okej, vi var till Märsta och tittade på innebandy när SK Vides herrlag spelade mot Arlanda på lördagen. Och på söndagen var vi till Allianshallen och tittade på Loke- Sirius och resultatet blev 6-10 till Sirius. Sen spelade min lillebror Jesper match det var Nyby- Sirius och Sirius vann den matchen. På kvällen åkte vi ner till Alsikehallen och tittade på SK Vides damlag när de hade hemmamatch mot Enköping, det var mycket slarv och de ställde till det för sig själva i matchen och Vide förlorade den matchen. Så helgen var fylld med innebandy rent sagt.

Det är bara två dagar kvar till jag fyller 21 år!!!!
Jag beställde tårta idag till min födelsedag....

Ikväll ska jag till Solnahallen i Stockholm för att vi ska titta på AIK- Storvreta i Svenska Superligan, det ska bli väldigt roligt. Och då är det innebandy jag pratar om.

XOXO

Angelica

Skrivet av ackcka, 2009-02-23

Visa hela (0 kommentarer)

Det har varit sportlov för de som går i skolan, alltså har mina syskon varit hemma denna vecka och det har väl varit okej måndagen och tisdagen, men resten har varit sämre. För att min syster och hennes kille har varit här hela tiden och de kan aldrig vara hemma hos honom eller vara tysta, är de tysta men det kan de inte för de pratar högt hela tiden även när man ska sova. är de tysta kan de vara här men inte hela tiden.

På våra träningar den här veckan har det inte varit någon fokus och det har inte varit många på träningen, och sen så har vi ju match i helgen. För mig gick träningarna ganska bra förutom i måndags då det inte gick att glida så bra med målvaktsbyxorna. Tisdagen och torsdagen gick bra och vi hade målvaktsträning på tisdagen så det var bra.

I dag ska jag till mormor och morfar och äta middag och morfar ville att jag skulle baka en kladdkaka som han älskar för det är verkligen en kladdkaka, den är jätte kladdig. Min morfar och min moster Anette...

Skrivet av ackcka, 2009-02-20

Visa hela (0 kommentarer)

Matcherna som jag var på var mellan SK Vide och Gottsunda som slutade 6-7 till Gottsunda, och sen var det en match mellan SK Vide och Mälby och den vann SK Vide med 16-5, det var SK Vides U och A -lag som spelade dessa matcher.

I går så hade jag innebandyträning i Hälsohuset och är man målvakt så går det inte bra med det golvet eftersom det går inte att glida lika bra som i Alsikehallen. Uppvärmningen gick mycket bra men sen gick det inte lika bra men det var helt okej ändå. Vi har träning i dag också så vi får väl se hur det går då, bra hoppas jag.

Det är bara 8 dagar kvar tills jag fyller 21 år!!!!

Just nu är jag inte själv hemma som jag alltid brukar vara för mina syskon Emelie och Jesper har sportlov, och då är det bara tur att Emelies kille går i skolan men det är bara idag, sen i veckan kommer han väl att vara hemma hos oss hela tiden. I morgon ska de åka skriskor i Knivsta tror jag och på fredag ska de bada i Fyrishov så det blir nog bra ändå.

Ha det...

Skrivet av ackcka, 2009-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

I går var det andra delfinalen i Melodifestivalen, jag tycker fortfarande att Petra Mede inte är så bra men i går var det i alla fall bättre än förra veckan.

Jag tycker att H.E.A.T och Måns var de rätta att gå till finalen men att juryns val inte ska vara något bidrag som redan har gått till andra chansen, för så var det ju förra veckan också och det är lite fel mot de andra.

Sen så hände det inet mycket hemma hos mig förrutom att jag har möblerat om i mitt rum och i hallen utanför mitt rum. Får se vad min syster tycker om det eftersom hon inte var hemma då, och att hon måste gå igenom hallen och mitt rum när hon går till sitt rum. Hon var inte hemma igår heller eftersom hon och hennes kille sov hos hans mormor och morfar, och kvällen innan sov de hos honom så det har varit mycket lugnt den här helgen som tur var.

Ska snart åka för att SK Vides U- lag och A-lag har match idag efter varandra så det blir mycket innebandy idag, men det är bara roligt. Själv så...

Skrivet av ackcka, 2009-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

Det har varit en helt okej vecka förrutom allt bråk med syrran, och som vanligt så skyddar hon hennes kille men så är det väl när hon ser honom som någon bättre person än sin familj.
Jag vet att bråken handlar om strunt saker, men hur ska man kunna säga det utan att hon skriker och ryter tillbaka hela tiden för att allt kommer tillbaka på hennes kille.

Om man inte tänker på allt bråk som har varit så har allt varit ganska bra, träningen som jag var på i måndags gick bra vi hade två timmars träning i stället för en timme, det var faktiskt roligt att träna, de flesta träningarna är faktiskt roliga och nu så tycker jag faktsikt att fysen inte är så tråkigt. Det är ju inte roligt att bara springa men det går lättare nu när man har gjort det några gånger. Och skillnaden märks ju verkligen från första gången till nu.

Och det är bara 13 dagar kvar tills min födelsedag, så det finns en del att fixa innan det och sen är det flera födelsedagar innan min, så vi...

Skrivet av ackcka, 2009-02-13

Visa hela (0 kommentarer)