En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

aifos' bloggis

hej.
har ny flyttat min blogg till:
sofiaalinnea.blogg.se

lägg märke till att det är två a på sofia.

vi ses på blogg.se:)

Skrivet av aifos, 2009-01-19

Visa hela (0 kommentarer)

för det är min 20e födelsedag idag:)
vaknade ganska sent med tanke på utgången igår. var superskoj:) sexpartyt var verkligen en succe och utgången var lika mycket det en succe:) tack tjejer för presenterna. haha. jag kom på att vi aldrig använde champangen... vi får ta den vid nästa födelsedag. borde bli malins:)?

fick presenter av mor och far i morse med. en ring, pengar och ett minne till playstationet. haha undra varför du köpte den pappa:)? nej men de var jättebra presenter. ska spara pengarna till min och johannas new york resa tror jag:)

idag blir det kalas med släkten. de komemr klockan 16. efter kalaset ska jag vara hurtig och cykla till emma. där ska vi äta kvällsmat (hamstermusli) och möjligen dricka vin om gårdagen inte steg oss åt huvudet;)

imorgon börjar fastan. så då denna veckan kan jag inte utnyttja min ålder att gå i vuxenaffären:) men det kommer. nu vill jag stanna i åldern bara:) haha. äldre än 20e är gammalt:)

förhoppningsvis flyttar jag min...

Skrivet av aifos, 2009-01-18

Visa hela (0 kommentarer)

jag pratar förståss om bio igår. benjamin buttons otroliga liv. de var den bäsat film jag någonsin sett. den måste ni se, om ni inte har sett den.
åkte dit med johanna och vi såg på bio. efter bion så hämtade vi pappa och en jobbarkompis till honom som hade varit och bowlat i stan.

idag har jag ätit frukost hos emma. vi åt hälsomålet vi fick med i vår detox-box. haha. det luktade hamstermat, och smakade hö. fast än emma hade mycket svårt att få i sig de, så tyckte jag faktiskt inte det var så illa:) så jag åt upp mitt.
innan jag åkte till emma så körde jag lite på crosstrainern.

idag blir det då sexparty hos emma. ska bli mycket spännande. sedan utgång på olins med alla flickor. tror dagen/kvällen/natten kommer bli kanon:)
imorgon är det då min 20e födelsedag med kalas och vinkväll hos emma. kommer också bli kanon.

på måndag börjar vår (min och emmas) detox. vi har tjuvstartat lite med nedtrappningen. eller ja tjuvstartat, man ska ju göra så. så vi...

Skrivet av aifos, 2009-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

hej. dagen började helt förfärligt för att säga de rakt ut. det ringde och ringde men jag var för trött för att ens resa på mig. när jag väl kom upp skulle jag leta efter min sladd till mp3n, men den var helt borta! letade sönder hela huset. helt väck! jag hade nämligen planerat en lång promenad. men det fick bli en promenad utan mp3. fast det var skönt de med. kom lite till insikt med mig själv.

så jag tog en lång promenad, sen åkte jag fram och handlade nyttiga smoothies. ska försöka, eller inte bara försöka, jag ska lyckas, med att gå ner några kilon. tror jag skulle må mycket bättre då. eller jag vet att jag skulle. så träning och nyttigheter väntar.

jag och johanna ska på bio ikväll. den där om gubben som föds som 100 åring och sedan åldras till det yngre. bokade precis biljetter. men innan det ska jag till emma och hämta ut vårt detox-paket:) om vi orkar bära 15 kg:) men det tror jag vi gör helt klart.

var hos tandläkaren idag med. var livärdd för...

Skrivet av aifos, 2009-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

hej.
kom hem för några timmar sen. idag hade jag min första salstentamen. jag tror att det gick ganska bra, men ska inte ta ut något i förskott, för man veta dlrig riktigt. svarade på alla utom en fråga. behövde 21 rätt för att få godkänt. så håll tummarna för mig.

igår satt jag och emma en bra tid för att försöka flytta min blogg. vi lyckades, men skulle få ett mail som skulle bekräfta alltihop. men fick aldig något mail. så vi ska göra om de i helgen:) funkar det inte, så funkar det inte. men jag kommer att låta alla mina läsare få veta:)

jag och emma fick vårt paket idag. dock inte fått ut de på posten/ica ännu. haha. emma ringde när jag satt och väntade på bussen och berättade vad de vägde: 15 kg!!! haha. och jag som knappt orkar bära oliver för länge, hur ska vi få hem 15 kg juice? haha.

vill ha helg nu verkligen. okej jag har helg nu för jag är eldig till tisdag. men ändå. bio, sexparty och 20 åring. vore nice om tiden gick lite fortare ibland,...

Skrivet av aifos, 2009-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

hej.
medan jag väntar på att mitt tunnbröd ska tina tänkte jag slänga in några rader. inte djupa idag, lovar och svär.

fick min nya mobil idag. har ännu itne förstått riktigt hur det fungerar, och jag är ledsen emma och johanna, men det går inte att stänga av knappljudet verkar de som:P så ni får störa er på mig så mycket ni vill! haha. men den är underbar i vilket fall. precis en sån där sofia-telefon:) men när jag var framme och hämtade den och skulel gå till min bil. kom det en kärring (runt 60 kanske) och skulle parkera. hon körde så fort att hon tappade kontrollen. åkte rakt in i en bil som stod parkerad. jag och några andra på parkeringen slängde ett ont öga, men mer än så orkade jag inte bry mig. hon låste bilen och gick. undra om hon rapporterade de?

nu har emmas och min detox också kommit. så på måndag börjar allvaret. då kommer ni få följa mig dag för dag:) ska bli spännande att prova på något man aldrig gjort. hade nog inte ens kommit på...

Skrivet av aifos, 2009-01-14

Visa hela (0 kommentarer)

hej.
vet ni vad? tankarna slår mig så fort jag vaknar. dom vandrar liksom bort. till en annan planet, en planet jag vill vara på. där jag får det jag alltid önskat. iallafall känns det som om jag alltid önskat de. där vill jag vara. på min planet.

kvällen har nu kommit som vanligt och tankarna blir bara värre och värre. blir så djup och tänker på hur mitt liv kunde vara. jag är inte deprimerad eller något. kanske inne i en lite svårare period bara. en period med mycket tankar som måste ut, men får aldrig tillfälle att säga dem.

jag vill vara en fri individ med en fast position i livet. jag vet vad det är för position, men eftersom jag inte fått utlopp för de ännu, kan jag inte säga vad det är. jag vill inget hellre, men jag vill att folk runtomkring mig ska känna lycka. tack gudarna för mina vänner johanna och emma som orkar lyssna på mitt kvadder hela tiden om samma sak... tack för ni finns och för att ni är ärliga. tack för ni säger vad ni känner och tack...

Skrivet av aifos, 2009-01-13

Visa hela (1 kommentar)

hej.
ni vet hur det känns när man försöker och försöker, men verkar inte nå fram? man försöker vara snäll och omtänksam, man försöker visa sitt rätta jag om man sedan längesedan mognat och blivit lugn. man vill visa att någon kan lita på dig och tycka om dig. lätta upp stämningen och visa att du tycker om någon så mycket att du tror du kan spricka?
det känns tugnt.

ibland undrar man "varför ger man inte upp?". jag vet varför jag inte ger upp. det händer något inuti mig när jag är med en viss person. jag liksom känner att jag hör hemma. vet inte om jag kan kalla det kärlek, fast ändå är det de. som om jag kunde flyga med dina vingar.
det känns konstigt.

men även jag, liksom många andra behöver ett gensvar. och nu släpper jag bollen och rullar den vidare. som i ett skepp kommer lastat.
mycket händer runtomkring mig, och jag kan inte alltid ligga på, du vet.
jag finns här, och kommer alltid finnas här. likså vän som kärlek.
men jag behöver mer...

Skrivet av aifos, 2009-01-12

Visa hela (1 kommentar)