En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

aifos' bloggis

det är som bortglömt

hej.
vet ni vad? tankarna slår mig så fort jag vaknar. dom vandrar liksom bort. till en annan planet, en planet jag vill vara på. där jag får det jag alltid önskat. iallafall känns det som om jag alltid önskat de. där vill jag vara. på min planet.

kvällen har nu kommit som vanligt och tankarna blir bara värre och värre. blir så djup och tänker på hur mitt liv kunde vara. jag är inte deprimerad eller något. kanske inne i en lite svårare period bara. en period med mycket tankar som måste ut, men får aldrig tillfälle att säga dem.

jag vill vara en fri individ med en fast position i livet. jag vet vad det är för position, men eftersom jag inte fått utlopp för de ännu, kan jag inte säga vad det är. jag vill inget hellre, men jag vill att folk runtomkring mig ska känna lycka. tack gudarna för mina vänner johanna och emma som orkar lyssna på mitt kvadder hela tiden om samma sak... tack för ni finns och för att ni är ärliga. tack för ni säger vad ni känner och tack för att ni stöttar mig fast ni inte står helt bakom mina beslut.

ni vet när ni ska gå och lägga er, och ni inte kan sova. tankarna kommer till er som ni aldrig trodde ni skulle tänka på dagen? jag tänker dom tankarna på dagen plus på kvällen. kanske känner jag mig osäker på hur situationen är nu. och jag tycker inte om osäkerhet. jag vill veta. hur svårt kan det vara? tycker om ärliga människor som säger vad de tycker, när de tycker de. givetvis får det inte vara så det sårar, man måste välja orden noga. men för i helvete, säg någonting!

ibland förstår jag inte på mig själv, hur jag hamnar i sånna här situationer. kanske för att jag ser de bästa i folk, kanske för att jag vill tro att jag äntligen kan ge upp jakten... jag vet inte.
det är svårt ibland. ibland vill jag flyga tillbaka till 1989 och låta mamma, pappa och min älskade syster ta hand om mig för livet. då man slapp bekymmer och egna beslut.

Skrivet av aifos, 2009-01-13 21:52

Finns alltid här vet du väl! <3

Skrivet av Emma, 2009-01-14 11:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?