En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

alex-heter-jags bloggis

Det flög damm i mitt rum. Så nu har jag dammsugat! jag är duktig!

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-21

Visa hela (0 kommentarer)

Ett nej är ett nej. Men tydligen inte.
Ska till stugan nu.Mys.
Var ner till bolongern en liten sväng igår men gick hem redan halv 12,det var inte skit mycke att hurra för.Men fick iaf se Håkan Hemlin. Men jag ville att det skulle vara som förra året eller jag hade hopp om det men dewt blev inte så. Fyll skalle nr 1 ringde inatt och fylle skalle nr 2 lite senare 2:an var bara rolig men 1 an var fruktasvärd. 2:an vill jag ha lite kanske?
Och inte fan är min goa granne hemma heller, nej inget går som det ska just nu.
God jul

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har beslutsångest, jag är född med beslutsångest, jag lider nå grymt av det. Jag får det sen blir jag inte av med det förrän jag har valt och gjort det jag valde, då vet jag : gjorde jag rätt eller fel val? och gjorde jag fel val så grämjer jag mig. Jag vet det är dumt att ha sånna här problem men jag vet inte hur jag ska bli av dom.
dagens dilemma är om jag ska vara hemma ensam? följa med till stugan? gå ner på bolungerfesten? eller åka till stugna och va kvar till imorgon och gå ner då? eller åka och vara kvar till söndag leller inte åka överhuvudtaget?
jag vill vara hemma för attträffa lite folk, men mest är det nog för person x:s skull. det är dumt att stanna här för hans skull det kan jag medge , men jag vill ändå.. Fast är han på dåligt humör vill jag inte då blir jag bara ledsen. men jag vill ändå bara få se han o få en ynka kram då har jaag fått veckans lilla dos.
Nu ska jag lägga mig och grubbla och försöka reda ut det här,...

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-19

Visa hela (2 kommentarer)

3:e dagen i skolan på denna termin. Jag är trött och slut och det känns som jag behöver ett sommarlov. men det är 10 veckor kvar till en veckas ledighet, ändå är det inte förrän på måndag det börjar ordentligt! 8:30-17:00 varje dag.
Idag satt vi och väntade i 3 timmar på en 40 minutergenomgång , vilket jag tycker könns grymt segt. Men så är det på media, väntan. Fast jag trivs dock.

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-19

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-18

Visa hela (0 kommentarer)

Några stycken välldigt sköna låtar för tillfället.

  • Simple plan- welcome to my life
  • Simple plan- perfect
  • Simple plan- addicted
  • Guns ´n roses- patience

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-18

Visa hela (1 kommentar)

illa, jag mår illa! Konstant, och mat var inte det jag ville känna varken lukten eller smaken av.
Jag ville bada idag, ville verkligen det. Men jag somnade och när jag vaknade var huvudet inte helt med i matchen. jag hade orkat gått ner till bilen men jag orkdae inte gå iväg det dunkade förjävligt. I och med att jag inte mår skit bra just nu så blev det en sak att böjra böla för, nu är jag inne i någon sån där svacka igen. Kanske för att allt kommer på en gång jag vet inte?
Men jag har iaf duschat nu och lukar lite gott. Men Ingen ville prata med mig när jag behövde det som mest. Jag behöver dig, och jag behöver en kram från dig!
//tycka-synd-om-sig-själv-alex

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-18

Visa hela (0 kommentarer)

Svettig dag detta.
Började dagen med att titta på filmer som tidigare Mp:are har gjort , mått allmänt illa hela dagen och lyckats fått till skapligt fina kräkljud, jag ska bli ljudeffektare när jag blir stor!
Sedan begav sig alla Mp:are ut till sandvik för att lära känna varann, 1 orna sa inte mycket men vi och 3 orna var desto pratigare.
en varm dag, så nu ska jag göra mat och åka och bada!
Tjingtjing!

Skrivet av alex-heter-jag, 2005-08-18

Visa hela (0 kommentarer)