En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

viva la diva


- Ni älskar att hata mig och ni hatar att ni älskar mig!

Jag är inte direkt omtyckt runt om olika forum på internet, folk försöker gärna trycka ner mig genom att kommentera min vikt eller mitt utseende. Det dessa människor inte förstår är att jag inte bryr mig. Det är skillnad på små osäkra personen som påstår att dom inte bryr sig och folk som mig. Varför? Jo, folk som mig bryr sig uppriktigt inte och har insett att det inte spelar någon roll vad folk säger om en, bara vad man själv anser om sig själv är det som betyder någonting i denna ytliga värld.
Jag har ingenting emot folk som försöker trycka ner mig, då det inte fungerar. men jag tycker det är helt fel när de ger sig på folk som verkligen tar åt sig. Mobbing finns nu inte bara i skolan.
Det har förflyttat sig till internet och där är ingen säker!

Jag är trött på att ha samma blogg som alla andra, så därför bestämde jag mig för att ta en domän som jag inte sett innan och designen på denna sida är väl bara för söt?

Det kommer nog ta ett tag för mig att lära mig allting som jag kunde på blogg.se, men det är helt klart värt det.
Denna blogg kommer inte vara som innan, jag kommer skriva sjukt mycket om åsikter, idéer, visa många skisser och sedan, när jag är klar, även visa mina kläder.

Min lilla maggot ville att jag skulle sy om en klänning jag har här hemma till någonting som hon kunde få, och det låter faktiskt väldigt kul, så såsmåning om tänkte jag erbjuda folk omsömnad av kläder, enda jag vill är att jag har rätt att använda bilder på plaggen till en av mina kommande portfolios.

Jag ska göra två stycken. En för min tredjehandsidé (där jag har bilder och möjligen provtygsbitar från plaggen) och en för mina nysydda och egendesignade kläder (även där med provtygsbitar och även mina...

Skrivet av alybaly, 2009-09-06

Visa hela (1 kommentar)