En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

amalias' bloggis

linnea är här. snart kanske sara oh madde kommer. alla andra kommer kl 6. vi ska typ blåsa ballonger oh lägga ut serpentiner. :D
jag oh pappa tog ut granen förut. eller det var väl mest pappa ja titta på. oh tog upp kulorna som föll.
nu ska ja ifxa mig. pusshej

Skrivet av amalias, 2008-12-31

Visa hela (0 kommentarer)

idag är det nyårsafton. ja ska vara me linnea, madde, sara, emmae, simon, rinke oh danne. ska bli kul. vi ska vara här hemma oh bara umgås.
har inte skrivit på länge oh inte vet ja varför. kanske för att ja inte haft tid?! fast det vore konstigt. vi har ju lov :D
aja skitsamma.

Skrivet av amalias, 2008-12-31

Visa hela (0 kommentarer)

ja fick en ipod oh högtalare till det, sen fick jag typ abba singstar oh massa till :d
nu är ja så jävla trött asså. antagligen för ja låg vaken i natt xd ska iaf snart sova (:
aja orkar inte skriva mer nu. det blir mer senare. (a)

Skrivet av amalias, 2008-12-24

Visa hela (1 kommentar)

idag är det julafton.. :D
på morgonen fick jag en kalender med killar xd :) ola svensson oh sånna. nu är vi hos mormor oh morfar. oh så är farmor här. snart är det kalle anka :D sen ska vi hem till oss oh typ öppna julklappar :) vet inte nått va ja ska få... :o aja skriver sen oh säger (:
GOD JUL TILL ER ALLA! (:

Skrivet av amalias, 2008-12-24

Visa hela (1 kommentar)

imorn är det julafton :D vet inte nått va ja kommer få. det ända ja vet att det är nått som ja inte önskat mig :o det har mamma sagt... fast det känns konstigt att det redan är jul. lixom det känns som vår ute (en aning kallare)
ikväll ska vi pynta oh sätta upp julgranen oh sånt. oh så får man se alla julklappar :D hehe.
jag har iaf köpt färdigt mina julklappar nu. blev trisslotter till mormor, morfar, farmor oh farfar (h)
gick till ica förut för att köpa det med sara oh där mötte vi rinke. oh så när ja skulle köpa så fick man inte det på ica :o man måste vara 18 år. lixom hur beroende kan triss va? ^o) aja iaf sa rinke att man kunde köpa det på tobaken så ja gick dit oh köpte fyra triss, pengar till mobilen oh aftonbladet ;D sen så gick vi hemåt. nu sitter jag vid pappas data typ bara oh äter kola :D som är jävligt gott!
det är försej självklart eftersom det är jag som har gjort den (h) hehe. fast den blev ganska kladdig.. xd
snart ska jag läsa aftonbladet...

Skrivet av amalias, 2008-12-23

Visa hela (0 kommentarer)

Linneas andra blogg, kan du hitta här

Skrivet av amalias, 2008-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

är hos linnea :d jag sitter här vid datan med hon leker med min kamera xd hon har ju färgat håret blont igen :D blev jättebra. när man vant sig... :P ska väl hem snart antar jag. Eller.. kanske inte =D Nu äger Linnea tangetbordet igen. Känns bra! Amalia ska hem om exakt 35 minuter, men när det här väl är publicerat ska hon väl hem direkt antar jag. För sååå långt tid tar det att skriva ett litet blogginlägg, faktiskt! Ibland. "Aldrig för mig" - haha, säkert Amalia! Jag vet allt!

Jag vet rätt mycket jag. Eller, allt, som jag nyss skrev!
Vet tillexmpel, att Amalia har känslor för några, eller någon, eller något.
Vet inte exakt.
Eller jo, klart jag vet, men jag fick inte säga som det var, för "den personen kommer kanske kolla det här, och då kommer jag skämmas för resten av mitt liv.." . Haha, Amalia, den går jag också på.

Nu blev det lite mycket text, och alldeles för mycket babbel om ingenting. Bäst jag ger tillbaka tangetbordet till Amalia.

Hej så...

Skrivet av amalias, 2008-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

två dagar kvar till julafton :D oh ja är inte klar med julklapparna xd fast har bara mormor, morfar, farfar oh farmor kvar xd
var på stan med linnea k förut. köpte ankor till sara xd hon hade visst köpt till mig xd :o (hoppas inte hon läser för då vet hon ju vad hon får xd)
sen köpte jag färdigt till pappa oxå :p
mötte min danslärare marcus på stan oxå :D sen var det ganska många fler xd många var på stan :D sen så skulle linnea köpa en present till sin lillebror. så gick vi in på br oh hon köpte laserdom grej xd asstort så hon fick nästan en säck med sig xd såg askul ut xd
sen åkte jag hem oh gick oh mötte mamma från hennes jobb. nu blir det väl snart städa färdigt rummet :p

Skrivet av amalias, 2008-12-22

Visa hela (0 kommentarer)