En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
amandaamanda

Amanda Malin Matilda

imorgon är en annan dag

tjao!

min dag har vart väldigt bra faktiskt, imorses var jag så duktig att jag cyklade till skolan! Det var verkligen varmt imorses, och det har det vart hela dagen! Skolan var lite små seg men rättså okej ändå. Ett glädjeskutt för att jag inte behövde göra nationella i engelska idag, kände verkligen inte för det, fast ioförsig kommer jag aldrig känna för att sitta i 2 timmar och skriva ett brev om mig själv, :P men men hur som helst var det i alla fall bra att jag inte fick göra det idag!

Efter skolan cyklade jag och matilda hem till henne och åt, sen åkte vi till västerby för att träna fotbollsskolan. Ååh vad kul tänker säkert några av er nu när ni läser detta ,men jag måste meddela er om att 20 stycken 7-8 åringar inte alltid är så små och oskyldiga som dom ser ut:P Fast idag var vi bara 12 som tur va! Men visst är det kul, men lite jobbigt är det allt när alla pratar i mun på varandra, slåss om vilka som ska få sitta brevid och i ringen och allltiiid detta tjat om vem som ska få välja lek!
"amanda kan inte jag få välja lek idag" "matilda du lovade att vi skulle köra ett två tre rött ljus idag" " NEEEJ inte ett två tre rött ljus det är tråkigt" "Men hon valde ju förra veckan" " Snälla snälla snälla kan inte jag få välja" " "Jag har en jätte rolig lek, Jag och matilda: okej hur gör man då? , " um... mm...jag kommer inte riktigt ihåg "
men det roligaste kommentaren idag va "Amanda Amanda kan min bror få välja lek, han har aldrig fått välja" hahah kooonstigt att din bror aldrig har fått välja eftesom detta är fotbollsskolan för tjejer inte för killar.

Hahah, vi får byta taktik matilda, vi får ha en lek planerad för vaje träning!

Imorgon ska vi ta avslutningskort, vi ska ju klä ut oss och det vi ska va är kanske ingen toppen idé men vår kära klass är ju som den är med "att komma överens, eller att ta tag i saken" Vi ahr 100 förslag, men vi klarar aldrig av att göra dom :) men det är skit samma för vår klass är ändå den underbaraste i världen <3

ne nu får jag sluta äta upp alla vindruvorna så jag har några till kortet imorgon (:

ha det bäst allihop!


Skrivet av amandaamanda, 2007-04-16 20:35

haha, va kuul ^^ ha det bra! :) <3

Skrivet av unniberggren, 2007-04-16 20:45

haha, kan vara rätt jobbigt i bland med dem små barnen ;D

Skrivet av maaja, 2007-04-16 20:46

något jobbigt! ;) men dom är ganska söta faktiskt !

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-16 20:52

härligt ! :)

Skrivet av baarajag, 2007-04-16 20:54

Majsan och Johanna klgar så ofta på dom där små dom har :P

Skrivet av Matildan, 2007-04-16 21:04

va gulligt ( ;

Skrivet av Pernilla, 2007-04-16 22:31

vilken komentar ;);)
älska 9a. :) <3

Skrivet av bara-en, 2007-04-17 16:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?