En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
amandaamanda

Amanda Malin Matilda

säg aldrig att du hatar någon du en gång älskat

Mina föräldrar undrade vad som hände på festen och om det var några som blev rejält packade?, vilket inte är speciellt konstigt.. eller? eftersom festen var hos mig. Hade det vart hos nån annan så hade dom ju bara undrat hur det var och hur JAG skötte mig. För det första så bryr dom sig inte om nån av er var fulla över huvudtaget, dom ville bara veta.

Jag sa till dom vad som hände, jag sa att några blev lite små kul, och att en fick åka hem, men allt jag säger till dom STANNAR också hos dom! Så hur era föräldrar har fått reda på det vet inte jag, men det är inte mina föräldrar som sagt nått i alla fall!


adios :) <3

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-30

Visa hela (8 kommentarer)

hej och hallå !

vilken lördag det blev :P haha nu efteråt kan man bara sitta och skratta åt alling men då där ett tag var det mardrömmen. Soffan, två ölglas, räcket i trappan, luckan till kylskåpet, och vattenkranen gick sönder! Men så blir det ju alltid, och det är ju alltid så att några får i sig föör mycket! , men alla piggnade till där på slutet föruton en som fick åka hem:P hahaah! stackare, jag hade dött om mina föräldrar kom och hämtade mig när jag var i det tillståndet! aja dom ringde ju bara för dom brydde sig! :)

Nästan allas dricka var slut vid 22.00, .. och då var alla som "piggast" :P så vi slulle börjat lite senare tror jag! , så det vet vi till nästa gång! Jag vet inte när alla åkte hem riktigt men det var rättså tidigt i alla fall!
Fast det var ju några som skulle sova här med: Alexander, Brag, green, oscar, affe, matilda, johanna, unni, koffe, felicia, lennars, gino, hald, edvin och jag,! Alla sov lite här och där, men Oskar och...

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-30

Visa hela (18 kommentarer)

hej alla glada!

Igår var det fredag och det blev trots nationella matteprovet en väldigt lyckad dag! efter skolan va vi en sväng i stan, efter det så åkte jag mamma pappa och emma till jung och kikade på sils herrar, det blev vinst med 2-0! sen åkte vi hem och grillade lite. Ännu senare på kvällen bestämde vi att åka till oscar lite(; det var väldigt najs! kom hem vid 23.30 typ.

Solen skiner, himlen är blå och idag är det lördag, vilket jag hoppas blir en lyckad lördag! .. det tror jag det blir också! [: Ska bli såå kul ikväll!


ne nu så måste jag kila! Vi ses och hörs! ;)

PUSS PÅ KINDEN!


Skrivet av amandaamanda, 2007-04-28

Visa hela (8 kommentarer)

Björkulasand?

där kommer inga poliser,
det är mysigt
och vi tältar där :D


oscar och rickards idé som jag tyckte var suverän:D fatta vad kul att tälta om det nu blir bra väder! :D

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-25

Visa hela (13 kommentarer)

hej hopp!

min dag har vart kul! skolans höjdpunkt var i alla fall lätt hemkunskapen! Fy fasen vad jag skratta! Felicia skulle göra sin tvårätters och jag skulle hjälpa henne, hon skulle göra kyckling med potatismos som man skulle spritsa (vet inte om det heter så men a) Kycklingfiléerna gick kanon, men det där jävla moset kunde ju bara gå och dränka sig i cilla och dalas kornfiléer eller kårnfiléer, aa skit samma,! Hur som helst så slarvade vi lite med att koka potatisen helt och även med att göra moset så när vi skulle spritsa ut mosfanet så tog det stopp och allt mos ploppa ut, och det upprepades typ 4 gånger så tillslut skriker felicia " GUNILLA DENNA SKITEN GÅR INTE! DET ÄR DEN HÄR JÄKLA SPRITSENS FEL DET BARA BLIR STOPP HELA TIDEN, DETTA ÄR INTE VÅRT FEL! NU VILL JAG GÅ HEM, och så en spark i marken! Gunilla tog spritsen ifrån felicia och tog isär allt ihop. I öppningen låg den en halv stenhård "okokt" potatis som blockerade moset att komma ut! så det var...

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-24

Visa hela (32 kommentarer)

hej hej :)

Nu sitter jag här efter en dag i skolan med Amandus :D Vi ska "plugga" men hamnade här :P haha!
Skolan har varit ganska okej , men seg.. måndagar är alltid så jobbiga! Men det gick ganska bra ändå.

Det som det har pratats mest om i skolan idag är VART SKA VI VA PÅ VALBORG? och det är ganska delade meningar om det, vissa tycker blomberg, vissa tycker hemma hos nån, vissa tycker lidköping , och andra tycker lundsbrunn! Jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt. . vad tycker ni som ska va med på valborg? (: vore ju bra om vi bestämde det snart! =)


ne nu ska jag och amanda börja med vårt so arbete... haha!

ha en underbar dag allihop! <3

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-23

Visa hela (71 kommentarer)


Varför är söndagar så fruktansvärt tråkiga? Jag ogillar söndagar starkt, om man nu inte har studiedag eller nått på måndagen för då är söndagar väldigt okej helt plötsligt! (:

Min dag idag har varit ganska så slapp! Jag kan inte påstå att jag har gjort något speciellt ansträngande, inte ens träninen ;) Vi hade super tränaren Johanna Larsson som tränare idag och vi som va på träningen var jag matilda maja evelina kristin och lisa. 6 stycken av 22, ganska bra faktiskt. ;) Men kul hade vi! haha, johanna är nog årets tränare i alla fall! *

usch imorgon är det skola och det är jag INTE nått sugen på! en hel lång vecka utan en enda studiedag! :( Men när väl fredag är över så väntar 4 lediga dagar lördag söndag måndag tisdag, och det ska bli underbart!

I veckan som kommer har jag inte nått speciellt bestämt mer än träning tisdag och torsdag match mot Skövde, BORTA! varför har vi aldrig några hemma matcher? fast just det, nu vet vi ju inte hur...

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-22

Visa hela (12 kommentarer)

Heej!

Kvällen i blomberg igår var super mysig! Vi kom dit vid 19.30 eller nått sånt, och då började vi som inte hade ätit att grilla! Och denna gången höll sig korvarna på grillen ;) Och jädrar vad ved vi hade med oss ;) Men allt gick åt så det var ganska bra beräknat! haha. Fast killar och tändvätska är kanske inte den bästa kombinationen, :P Och när man slänger in en tändare.. POFF säger det då ;) hahaha

Denna gången sände inte gud oss en hjälm, han tyckte nog att vi hade tillräckligt med saker som vi kunde använda till elden, eller så va det bara så att han var tjurig för att han inte fick en korv av oss?

När veden var slut så bestämde vi oss för att avrunda kvällen med film hos edvin:) Vi kollade på...um.. jag kommer inte ihåg vad den hette men det är en parodifilm av massa filmer som mer än hälften av oss inte hade sett, haha! Men det gick ändå!
Sen efter det skjutsade jag hem oscar, och på vägen hem lämnade jag av fredrik och sen va jag...

Skrivet av amandaamanda, 2007-04-22

Visa hela (15 kommentarer)