En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

amandaolzons bloggis

Belive in me

-Hello my name is Mary, and I’m an alcoholic.
-Hi Mary!

My heart was burning every time I had to say that. And it felt so unreal every time the other ones answered me liked they cared. It was my mother who had forced me to go to the meetings. I didn’t really want to go. I was only 21 years old, and already an alcoholic. I started to drink in a quite young age, I was only 16.

It was in the middle of the summer and I had met a boy, Tom. He was the most amazing guy you could ever imagine, with his blond hair and his brown eyes. A beautiful combination. He was a bit older than me, he was 20 and I was 16. But we said it didn’t matter, as long as we loved each other. And the best thing of all, I didn’t felt used by him. I really loved him. As you see, I was quite mature for my age. I never thought he would even look at my way, but he did.
I was seeing him a lot, and his friend. They where out partying very often. One time they asked me if I wanted to join them to one. I said OK it...

Skrivet av amandaolzon, 2006-11-10

Visa hela (0 kommentarer)

Tro på dig själv


Jag kände att det var rätt, att det var här som jag skulle följa och tro på. Även fast det var lite kusligt och något som jag aldrig trodde att jag skulle tro på så kändes det som det var det här som fyllde tomrummet inom mig.

Vi var på övernattning i en stugby mitt ute i ingenstans, nämligen i den lilla byn Bjurtjärn som låg några kilometer utanför Säter.
Klassutflykter är det mest tråkiga som man kan tänkas göra. Eftersom jag är lite utav en utböling klassen och inte vill vara som alla andra så brukar jag mest sitta i ett hörn och stirra rakt ut i tomma intet. När som jag satt i mitt hörn och fingrade lite på telefonen drog en skymt av ett ljussken förbi fönstret ut mot gårdsplanen. Det var nog en bil från vägen eller något liknande och tänkte inte mera på det.

”Plingeling”, klockan ringde till kvällsmat. Orkar inte äta. Hade nästan slutat äta efter det att jag och min pojkvän gjort slut. Och om jag åt fick jag bara dåligt...

Skrivet av amandaolzon, 2006-11-10

Visa hela (5 kommentarer)

MILJÖPARTIET

Kulturen idag försörjer ofta sig själva genom biljettförsäljning, avgifter och försäljning. Vi anser att kulturen som har svårt att leva på dom inkomsterna ska få stöd från kommunen.

Vi vill att grund, hög- och gymnasieskolor ska ha mer kultur i skolan. Alla ungdomar oavsett ekonomi och bostadsort ska ha möjlighet att spela ett musikinstrument, eller ha möjlighet att dansa, sjunga, slöjda, måla, skriva eller spela teater på sin fritid.

Kommunen ska hjälpa muséer, bibliotek, dansgrupper och teatrar.
Vi vill att kulturarbetare ska kunna försörja i sig på sitt arbete, det kan ändras med hjälp av skattelättnader och momsavdrag till företag som köper in verktyg, konst mm.

Vi vill också satsa på Svensk filmindustri som ligger väldigt lågt i produktionen om man jämför med Norsk och Dansk produktion. Skandinaviens barnfilm är unik i Europa och måste ges bra förutsättningar.

Miljöpartiet anser att det är fel att kriminalisera de...

Skrivet av amandaolzon, 2006-09-22

Visa hela (1 kommentar)

Mys

I fredags var jag och Johan hemma hos mej och kollade på film :) Myspys. Vi kollade på Hellraiser Inferno och nån bilfilm som Johan ville se. Jag sov på den filmen :P Haha.
Igår till Idag har jag varit på hajk med scouterna, det var kul. Förutom att jag var as blöt när jag kom hem, det regnade i morse om ni inte märkte det.. för det märkte jag.
Nu ska jag nog hem till Ida snart, om hon ringer. JaO

Puss&Kram

Johan = Love

Skrivet av amandaolzon, 2006-09-03

Visa hela (1 kommentar)

Nu har alla blivit tvingade att skaffa blogg. Jey..
Får väl se hur seriöst det blir med det här, det rinner väl ut i sanden som det mesta typ.
Jaja. Sista dagen i skolan idag, najs bajs.

Puss&kram

Johan <3

Skrivet av amandaolzon, 2006-09-01

Visa hela (3 kommentarer)