En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
amandarydell

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

amandarydells liv .

Inte skrivit på ett tag nu, har typ ingen ursäkt eller något. Har bara varit allmänt lat. Har inte så mycket att skriva om ... Typ bara att det är bara typ 8 dagar kvar typ xD SOMMARLOVET ÄR SNART SLUUUUUTTT: NEEEEEJ LIXXOM. hoppas ni har haft en bra sommar.

Take care , amanda.

RYAN SHECKLER ÄR JU GRYMSIG !

Skrivet av amandarydell, 2008-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hej världen, i går såg jag på tre önskningar. Det var så fint. En tjej hjälpte sjuka barn, hur kan man vara så omtänksam, det var hennes önskning. <3 En kille fick ett jätte fint kalas, och hans idol spiderman kom på kalaset. VAKERT VAKERT !

Idag ska jag bara slappa , mitt rum är RENT nu, inte rent men jag har plockan unden lite.
Någon som vill göra något ?

Nyss satt jag och syrran och gjorde frukost nu är hon på väg till Malin, shit vad jag är orolig xD
Ring när du kommer fram OK ??? Jag börjar låta som en mamma, nyss typ brydde jag mej inte. Men Julia betyder ju allt om jag bara tänker efter, vi har faktist rätt kul när vi gör något ändå. bara att jag var för cool för att veta det innan ;) Hon ska faktist börja 4 : an . OMG ! jag var inte så liten när jag började. Jag var STOR och shoffs så ska man börja 8. Tiden går för snabbt.

Nu ska jag dra, ses .

Take care, amanda <3

Skrivet av amandarydell, 2008-08-06

Visa hela (3 kommentarer)

Hejsan , idag ösar et ner regn. Man ser inte ut genom fönstret... undrar vad man ska hitta på då. Mamma ringde nyss och väckte mej, en bra städ dag sa hon. Men jag ska bara mysa lite först.
Det är världstråkigt att städa, jag kanske hittar en bild på hur det ska se ut sedan... Men jag har ändrat lite på rummet men ändå. Jag vill förendra det lite. Några tips ... ? Vad man kan göra för att få det roligare.. ? Hoppas det, släng dit en kommentar. Det uppskattas enormt. Har bara 2 en så länge, haha en från elin och en från mej. Tss. Min räknas eller ? :)

BARA S&Aring; NII VET S&Aring; VILL JAG TILL MEXICO NU, OCH TR&Auml;FFA MIN ÄLSKLING <3
NERFERNEFERNEFER <3


nererr <3

Skrivet av amandarydell, 2008-08-04

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av amandarydell, 2008-08-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan !

Nu är det sommarkrysset , har ni kommit på vad ordet är ?? JAG HAR :) STOLT , brukar vara trögast på det annas. Bara så ni vet så tycker jag att Brolle är finast , ni får tycka vad ni vill. Men jag står för det :)

Idag har jag bara luggit i soffan och chattat, kollat på tvn och läst massor av skvaller tidningar.
Hade lite feber i morse , men det har nog försvunnit nu. Känner mej pigg som en nöt kärna ?? Vad säger man ??

Jaa, äntligen . Nu ropar mamma , pizza pizza...pizza . Mums ! Hungrig som en gris.

Take care , amanda . Och lycka till med JOKER på sommarkrysset alla som är med :)

Skrivet av amandarydell, 2008-08-02

Visa hela (2 kommentarer)

Hejsan allt folk !

Nu sitter jag i min ikea soffa och bloggar lite , gick nyss upp . Jag skulle klarat till 12:00 i dag. Mitt mål. Men det blev 11:53 . Haha. Om jag bara skulle ha luggit kvar i några minuter.
Ska folket göra i dag ?? Det har regnat här :S:S Städa lite rum och kanske leka med mina kompisar. :) Lyllos mejj vaah xD NU ska jag käka frukost.

Take care , <3

Skrivet av amandarydell, 2008-08-02

Visa hela (2 kommentarer)

Nu bär det av till sägen , sleep well good people . <3

Skrivet av amandarydell, 2008-08-02

Visa hela (0 kommentarer)

Idag somnade Min grannes hund in , pricis några månader efter ägaren dog. Vi tog hand om Dolly mycket den sista tiden , det var först då man blev bästa vänner. Jag har aldrig fattat att hunden är värkligen människans bästa vän. Ulla , ägaren var mammas faster. Men vi stod varandraa nära eftersom vi bodde grannar och träffades varje dag ute i trädgåradarna. Vi hade stora grillfester , och mycket mer. Firade födelsedagr och allt där. Vi bodde grannar med alla våra släktingar, men nu är det över. Ulla är borta och Lottie & Peter måste sälja hustet. Nya grannar flyttar in, och allt blir aldrig som förr igen. <'3

För några minuter sedan var jag där inne, vi fick ta det vi ville ha. Hur konstigt känndes det ? Joo, jätte konstigt. Gå och plocka bland Ullas saker. Det var då som det ringde och sa att Dolly hade dött. Fyy, jag har gråtit tillräkligt nu. Om tårara kan ta slut så har mina gjort det, jag kan inte gråta. Men klumpen i magen finns ju kvar. Så länge dom lever...

Skrivet av amandarydell, 2008-08-01

Visa hela (0 kommentarer)