En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

2009 blev 2010

Ännu ett nytt år, nytt decenium och nya äventyr. Livet lunkar på, ibland fortare än man vill. Men just idag står tiden stilla. Går fortfarande på timmar och nu är det lite torrt, eller jag har varit ledig i helgen plus idag imorrn ska jag jobba igen=) Längtar faktiskt till jobbet hur konstigt det än låter. Men fr.o.m första april har jag också ett "fast" jobb med månadslön och schema, underbart!

Vi är utan vatten också nu i två dagar bara för att de ska kolla rören eftersom det är nybyggt område så den lediga dagen till ära kan man varken diska eller tvätta.

I helgen var vi hos systeryster och det var alldeles underbart. Vi var ute på sjön och åkte fyrhjuling, skridskor och grillade korv. Hur mysigt som helst. När jag satt där bakom älskling på fyrhjulingen och kramade hans varma kropp tänkte jag på hur underbart allt har blivit, jag säger det igen men det är faktiskt som en dröm. Att det kan klicka så bra med någon är verkligen helt fantastiskt och jag ska aldrig släppa det här livet!

Julen firades med alldeles för många timmar i bilen men också hos mormor och morfar på julafton och pappa på juldagen, var inte med Ted på fyra dagar. Förstår inte hur vi klarade distansförhållande och en gång var vi ifrån varandra fyra veckor, nu kändes de där dagarna som en evighet. När vi väl träffades på juldagskvällen blev vi som två barn igen och slet upp våra julklappar=) och jag fick min efterlängtade gitarr, en tår föll från min kind. Den bästaste julklappen ever från den bästaste sambon. Jag har önskat mig en gitarr sen jag var 16 och nu står den här; rosa/röd och fin. Jag har spelat och det går faktiskt riktigt bra, övning ger färdighet och till sommaren kan jag nog sitta o klinka i solnedgången på stranden.

Nyår (ett år sedan vi träffades) spenderades i år på land för vi tog en kryssning i höstas istället och återupplivade gamla minnen känns helt sjukt men underbart att vi träffades på en båt=) Iaf så kom två systrar med respektive på besök samt en kompis till Ida. Vi gjorde sjukt god trerättersmiddag och tjoade o tjimmade fram till tolvslaget, sen var det närapå jag somnade. Hade jobbat natten innan och var lite lagom seg hela dagen. Men det var fina raketer och god skumpa i trevligt sällskap.

Nu är det ett nytt år och jag hoppas på många spännande upptåg! I mars bär det av till något varmare land, det står mellan Egypten och Marocko, sen blir det jobba (trivs som fisken med att vara sjuksköterska!) och sen en sommar i Halmstad. Jag tror faktiskt att jag aldrig kommer bli östgöte igen, västkusten har gett mig mersmak och ska jag flytta någon gång så blir det till mitt drömställe på landet och då ska älskling vara med.

Det var nog det tråkigaste blogginlägget jag skrivit men, men sa... Iaf så får ni lite läsning=)

Plan Three - Still broken (fast det är jag inte men låten är bra)

Skrivet av ammemma, 2010-01-11 14:57

Livet med dej är så sjukt händelserikt och underbart. Du är VERKLIGEN det bästa som har hänt mej och jag menar de från botten av mitt hjärta som naturligtvis tillhör dej;) Jag kan knappt vänta och se hur underbar vår framtid kommer att bli. You and me. puss

Skrivet av Din, 2010-01-22 19:54

Hej. Va roligt, Grattis! Vi har 6 mars som beräknat datum. Då får jag ta och kika in här framöver då =) Kram

Skrivet av Jennie, 2010-09-11 08:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?