En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

2007 blev 2008 och Svenska Rallyt

Och mitt nya år skulle börja med nya förhoppningar och drömmar. Jag hade gett mig tusan på att 2008 skulle bli ett kanonår! För inget kan ju bli som 2007. Men det började mindre bra och av någon anledning var det kanske just därför som jag genomgick alla stadier av fylla under nyårsafton. Iaf så visade sig att skolan trots sin ”helhetssyn” ansåg att jag skulle ta ett uppehåll pga en oklar tenta och alla andra prickfria och klara! Så med ilska och gråt och känslan av värdelöshet har ju nu tagit ett sabbatshalvår och kommer att tillbringa dagarna med att tjäna pengar och träna som en tok för att få sommarens hetaste kropp,haha. Men jag kan inte börja det nya året med massa bitterhet så istället för att sitta hemma o tycka synd om mig själv har jag valt att se positivt på tillvaron och ha lockande delmål under våren. Den första utflykten är avklarad vilken var ett roadtrip till de värmländska skogarna och svenska rallyt.

Vi åkte tidigt på tordagsmorgonen, klockan fyra var bilen här och sen bar det iväg. Med rally-kraschfilmer så var det inte lätt att få en blund men trots den lilla sömnen hamnade vi på fredagen på sträcka 3 och 6. Det var inte så himla kallt som jag trodde det skulle bli. Stämningen var på hög nivå och jag hade skitskoj. Efter ett x antal timmar i skogen och med flottigt hår och kläder som luktade annat än gott åkte vi till en pizzeria. Sen började ett annat äventyr…hitta skolan som vi skulle bo på. Glada och nöjda åkte vi till en skola, klev in och tyckte stämningen var ngt märklig och det fanns liksom ingen plats för oss. Men vi gick runt o kollade läget, folk tittade märkligt på oss och efter snack med en gubbe som kan liknas vid en tomte så visade sig att det var fel skola. Där vi skulle bo låg 9 km söder ut. Okej,vi hade ju inte tillbringat några timmar i bilen så varför inte tillbringa en stund till?! Men vi kom fram och där var stämningen helt annorlunda, karlar överallt och inte en dusch för sandra och mig, vi lyckades få till oss en nyckel till bastu o dusch en bit bort men väl framme vågade vi inte gå in. Så sandra skrev en finurlig lapp o satte på duschrummet och sen fick vi vår efterlängtade dusch. Sen var det bara o vänta på att rallysammanfattningen skulle börja och sen sooova. Men det var verkligen lättare sagt än gjort för halv elva drog grannarna fram dunken o sen var det ju kört. Somnade runt två och sen upp vid sex och stress iväg och framme vid sträcka 9 väntade en evighetspromenad men vi fick se några fina sladdar och sen visade sig att sträcka 12 blev struken och också sm-rallyt, suck! Vi fick ta vårat pick o pack för att åka hem. Jag hade mer än gärna stannat kvar men jag får vara glad för det lilla.

I veckan hoppas jag på jobb annars blir det mest träning. På torsdag ska vi fira alla hjärtans dag med kalas och utgång :D Härnäst över planerade roligheter står melodifestivalen 23 februari, utöver det så hoppas jag på en hel del spontana händelser och mycket jobb så det kan bli en resa i april.

Good Charlotte – Keep your hands of my girl

Skrivet av ammemma, 2008-02-10 13:57

jag hade ingen bra början på det här året jag heller.
men man måste se frammåt och tänka positivt så blir det nog bättre. :)

Skrivet av Ewelou, 2008-02-10 18:12

låter som ni hade en väldigt trevlig resa endå.
hoppas kommande vecka blir bra, vi får hoppas på några spontana händelser=)

Skrivet av flashen, 2008-02-10 22:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?