En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Alla Hjärtans Dag o Melodifestival

Jobbade och fick hjärtechoklad av patienterna. Efter lunch tog huvudvärken överhand och jag trodde aldrig jag skulle palla att festa. Kom på mig själv i de tankarna och kom fram till att jag är fortfarande ung och välbehållen så lite alkohol i kroppen kommer bara få mig att må gott. Traskade till Sara och vi åt laxpaj och efter att ha varit extra-mamma med stöttning från Sara kunde festen sättas igång på allvar. Tequila rose är vår specialité och Saras drinkar var inte fy skam de heller. Minnet är bra men kort och vi tog oss iaf till Harrys, dansade ett par timmar och med nöd o näppe tog vi oss hem. Haha! Det var trevligt och trots att båda mådde pyton dagen efter så var det banne mig värt det. Älskar dig gumman!

Annars har veckan varit lugn och väldigt innehållsfattig, jag plockade fram mina husmorstalanger och bakade bullar, jag har tränat som en tok och lagt på några extra kilon på pumpen, jag ska bli fit! Idag var det ju självaste melodifestivalen vilket inte går att missa, man måste ju hänga med när man nästa vecka själv ska befinna sig på plats. Iaf så vill jag uttrycka mitt agg mot pizzagrabbarna, det var det bedrövligaste jag hört! Hur kunde de ens gå till omgång två?! Och den där lilla tösen som såg ut o kunna blåsa omkull och som sjöng på ngn obegriplig engelska trots att hon sade sig kunna massa språk, skandal! Men rätt låtar gick trots allt vidare och det var med skadeglädje som jag såg Carola gå till andra chansen. Men jag hejade ändå på Lasse Lind. Nog om melodifestivalträsket..

Till veckan vankas jobb och diverse fika samt lite blodgivning och annat smått o gott, grand finale blir på lördag. Håll utkik efter oss!

Loke - Efter en flaska med rom

Skrivet av ammemma, 2008-02-16 23:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?