En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Fullmåne och tristess

Jag undrade vad det var frågan om i natt. Kunde omöjligt sova och provade allehanda sovställningar,inte ens pippiställningen funkade. Nåja,somnade efter att jag kommit in i en fas då jag vickade foten i takt med att jag andades. Sen visade det ju sig att det är fullmåne, och faktiskt trots att jag inte visste om det denna gång så påverkade det mig. Jag kan ICKE sova när det är fullmåne. http://www.expressen.se/1.341495. Tur att solen sken o det är vår idag annars hade jag inte tagit mig ur sängen. Har försökt få liv i mina krukväxter idag, det har väl varit en nära döden upplevelse för de den senaste veckan när jag inte hållit mig hemma och tagit hand om dom. Annars har det blivit en promenad och en tedag på balkongen. Det är ju bra härligt med sol, för vårskrika är inte dags än..är ju fortfarande bara februari. På onsdag skulle det ha blitt Patrik Isaksson konsert men det blir jobb istället, så är det ngn som vill gå så har ja två biljetter á 50 kronor.

Nu är jag sådär dundersugen på att tatuera mig igen, vill ha den på sidan på revbenen liksom (kommer göra skitont ja vet). Men fick lite inspiration när jag tittade på Miami ink i lördags, ni har väl sett det? Väldigt professionella om jag får säga det själv. Iaf så blev jag lite sugen på att göra en pinuppa, de är ju sexiga, galna och sprider glädje,precis som jag...hmf. Nåja, vi får se vad det blir. Det ska iaf vara ngt som går o bygga på för i framtiden vill jag ha mina barns (om det nu blir nåra)namn tatuerade. Fastnade iaf för en pinuppa som jag hittade på nätet.

Eftersom jag ska arbeta i björsäter i veckan och det krävs bil för att ta sig ut i bushen satt jag o kollade runt på bilar. Och eftersom jag har en så stabil inkomst och det fullkomligt regnar pengar över mig så skapade jag min egna bil, en citroën c4 för endast 221 500 kronor. Perfekt Emma! Kommer raca runt och hoppas på att Loeb ser att vi har likadana bilar.

Nåja,nu blir det snart lite afro och sen ska jag ha en härligt,lugn måndagkväll!

Mika - Lollipop

Skrivet av ammemma, 2008-02-18 15:15

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?