En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Influensa

Just när jag trodde att livet höll på att vända. Hade kommit igång med träningen,fått massa jobb och hade några ören kvar efter att jag betalat räkningarna. Men då minsann ska man få influensa. Jag hade varit o tränat,testade ett nytt pass (booty express) där man enbart tränar rumpa och lår vilket ska ge mig en snygg sommarstjärt. Kom iaf hem glad över att jag överlevt och då började det. Frossa o värk i hela kroppen. Äsch,jag blev väl bara lite blöt i regnet och värken måste ju bero på all träning. Men sen på natten kom alla feberdrömmar. Det är väl bra märkligt hur man kan röra ihop saker och ting. Har nog aldrig drömt som jag gjort dessa två nätter. Men idag mår jag iaf bättre och har t.o.m varit uppe ur sängen. Så imorrn hoppas jag på att vara frisk så att jag kan ha myskväll med Malin och melodifestivala med alla vänner på lördag. Och idag är det vår igen,klarblå himmel och fågelkvitter. Jag tycker faktiskt inte att det gör något att jag tycker lite synd om mig själv för roligare saker än att ligga här finns jue. Skulle t.ex. vilja vinna 1 miljon så jag kunde köpa en helt ny vårgarderob. Sen skulle det inte vara allt för tokigt att åka ifrån detta avlånga land heller, Kambodja någon?? Men snart är vi färdigutbildade och kan börja tjäna massa stålar om man inte väljer detta landsting. Funderar på att åka till Oslo faktiskt, se sig om lite och sen resa långt, långt bort och länge. Sen kanske det är dags och stabilisera sig. Men det tar vi då!

Ska jag nog åka ner till min mamma i Malmö snart,har gått alldeles för lång tid sen jag såg henne senast. Känns lite märkligt att hon flyttade bara sisådär,det är ju nu när man är krasslig som man behöver henne som mest. Och hon är väl ändå ingen storstadsmänniska?? Men bara hon är lycklig så är jag det me.

Nehe,nu ska jag fortsätta dricka morfars svartvinbärssaft m extra c-vitamin och läsa min bok,man får ju se till att bli lite intellektuell nu när man har tid..Väntar på att pappa ska komma med matleverans också,tror ju knappast att de på ICA vill ha mig där idag.

Sum 41 - With me

Skrivet av ammemma, 2008-02-28 11:22

ja, vi kan fika :P lade till dig på msn. in där o tjöta lite :)

Skrivet av Chei, 2008-02-28 18:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?