En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Hälsan i fokus

Jag känner mig tråkig,riktigt tråkig. Men man bör tänka på sin hälsa när man hostar som en som rökt i 50 år. Så jag väljer att tänka på min hälsa istället för att ha skoj o dricka vin och jäger och dansa tills fötterna värker,suck. Men sånt e livet ibland och det är väl smällar man får ta,men fasen vad jag känner mig tråkig..

Igår kom Malin med buller och bång. Vi gjorde tacopaj, tittade på bilder, pratade minnen och tittade på Lets dance. Natten gick bra trots mitt hostande, Zebs rastlöshet och Malins viftade med foten i min alltför prassliga blomma. Dagen till ära skulle vi shoppa loss på stan, men det gick ju sådär. Vad snåla vi blivit och all glädje med att shoppa är som bortblåst. Men vi kom iaf hem med varsin tröja. Kvällen spenderades hos pappa med mat och melodifestival,blev ompysslad och drack cocillana,mums (inte) men välbehövligt för hostan. Och nu sitter jag här och känner mig patetisk i mitt hello kitty nattlinne och mina raggisar,tittar på sjöfartsnytt som jag egentligen tycker är otäck. Men sålänge ljudet är av så är det lugnt. Imorrn ska jag upp till US och arbeta lite, måste ju få in stålars. Och till veckan blir det jobb och jag tänkte så sakterliga börja träna igen för det kryper i kroppen på mig.

Jag har kommit fram till att åldern verkligen bara är en siffra. För även fast man kan ha en "mogen" ålder så behöver man inte alls vara mogen, snarare omogen och det irriterar mig så till den milda grad att jag vill boxa honom i magen,eller stå på balkongen och kasta sten i huvudet på honom. Onda tankar som inte vill försvinna och som gör mig så arg så det inte är sant. Jävla idiot att behandla folk på det där viset, och jag är inte vilket folk heller för den delen så mig kan man inte bara styra o ställa med på det där sättet,usch säger jag bara!

Grattis älskade Zara också! Idag blir du 20år och systemetmyndig! Hittade en gammal helgbok som jag skrivit under ettan på lågstadiet hos pappa. Där stod det 92.03.02 "Idag har jag ätit tårta för Sara har fyllt 4 år" och så var det en fin liten bild med en tårta haha, det är 16 år sen men jag minns det som igår. De där böckerna kan vara bra att behålla,det står så fyndiga saker. Vi lekte bebis,lekte att vi hade diabetes (vilken märklig lek), sen minns jag när vi lekte med nallar och sjöng,spelade in på band o allt det där.. Gamla goda tider! Men lilla Zara har nu blivit stor och jag hoppas iaf att hon bjuder Kavi och Elin på lite tårta, för vem kan glömma hennes låtsasvänner som hon ständigt pratade om och med, och som hoppade ut genom fönstret när vi kom in i hennes rum=)

Jamie O'neal - All by my self

Önskar jag kunde vara glad i hatten idag med!

Skrivet av ammemma, 2008-03-01 22:59

Hälsan i fokus är ett bra måtto! :)

Skrivet av mrperfect, 2008-03-03 10:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?