En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Hostmedicin - russin - matematik

Nu har jag varit sjuk i en vecka och det finns tyvärr inte så mycket att skriva om mer än min sjukdom. Man kommer iofs underfund med massa bra grejer när man inte har något annat val än bara ligga i sängen. I måndags var jag hos farbror doktorn som visade sig vara utbytt till en kvinna så vad blir det då,faster doktorn..tant doktorn? Iaf, hon var väldigt snäll och trevlig,lyssnade lite på lungorna och skrevut hostmedicin som hon sa att jag nog kunde bli lite lullig av,haha. LITE lullig,huvudet bara snurrar på mig som på värsta fyllan,därför väljer jag att hosta på dagarna och låta huvudet snurra på kvällarna. Nåväl,jag sover ju lite mera än förut iaf men drömmer lika konstigt fortfarande. Igår tänkte jag iaf att lite frisk luft kan väl knappast skada så jag tog en promenad runt ån,vanligtvis brukar jag powerwalka den sträckan men nu är jag som en snigel och det tog mig nästan 1½ timma att ta mig runt. Men det var underbart! VÅR! Mindre underbart på kvällen när jag hade så ont i bröstet o hostade som attan. Typiskt!

Aptiten är ju inte på topp och jag är sugen på de mest udda saker. Men nu är jag inne i en russinfas igen,det är skitgott och har man väl tagit ett så kan man inte sluta. Och så får man energi och det behöver ju jag. Så jag passade på att rensa avloppet nu när man ändå inte har ngt luktsinne,men fy fasen vad det var äckligt ändå. Min syster var förövrigt på russinutställning för några veckor sedan,det var bra roliga bilder hon hade därifrån. Det var han barnprograms-Johan som fixat o trixat m massa russin,de var på bio o allt va de var.

Snart ska jag gå över ån och hjälpa Ewelina med och räkna matte. Vi får se hur det går,ska inte ta någon hostmedicin innan iaf,då lär det inte bli mycket gjort. Men mattekunskaperna har man ju o andra sidan också lagt på hyllan. Fast slår vi våra kloka huvuden ihop så ska jag nog se till o hjälpa henne så hon fixar provet.

Bilden föreställer mig,ändå rätt fräsch måste jag säga trots en veckas feber o halsproblem. Sen är det en vårbild från min snigelpromenad.

Infernal - I Won't Be Crying

Skrivet av ammemma, 2008-03-05 14:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?