En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Akuten

Jaha,jag trodde minsann att den där cocillanan skulle göra så jag blev frisk. Men i tisdags började jag känna av det. Fick ont i bröstet,kändes som ett band under brösten och bak i ryggen,o så högg det och hade sig i nyckelbenen. Men det gick över och jag somnade. Och så igår kväll,det var det värsta jag varit med om. Fy tusingen vad ont jag hade,visste inte var jag skulle ta vägen och mådde så illa. Så jag, efter en timmas smärta, ringde till sjukvårdsrådgivningen och hon med den snälla rösten sa att jag skulle åka till akuten,så iväg bar det med tårarna sprutandes och jag skakade av smärta. Tänkte att nu skulle jag väl få sitta o vänta i flera timmar,men kom snabbt in och fick medicin och de tog prover,pratade m läkaren och sen fick jag åka hem. Antingen var det magkatarr,ett gallstensanfall eller en biverkning av cocillanan. Kom hem, väldigt trött o matt och nu känner jag inget alls.Väldigt,väldigt märkligt! Jag är inte den som söker sjukvård i första taget och kände mig väldigt obekväm där jag låg, på sjukhuset är jag endast om jag själv arbetar. Så,nog med cocillana,nu föredrar jag att hosta mig till sömns.

I morgon ska jag hör o häpna iaf jobba, man måste ju få inkomst och efter den här pärsen är jag helt ruinerad. Sen ska man väl se till o titta på andra chansen också,får väl tjuvkika lite mellan patienterna.

Snart är det påsk,jag funderar på och piffa till det lite extra här hemma och har hittat lite hönor som jag funderar på att ge mig på. Få se vad det blir av det,kommer väl bli en hel hönsgård här om jag känner mig själv rätt när jag väl kommit igång med pysslandet..

Jag vill ha sommar,åka utomlands,få ha sommarklänning,var chokladbrun,plocka blommor,äta glass,ligga i gräset o göra älskar,älskar inte med blommorna, sucka över myggor o andra småkryp. Bort me kylan,fram med värmen,låt träden blomstra!

Belinda Carlisle - Heaven is a place on earth

Skrivet av ammemma, 2008-03-07 13:51

Heting i gummistövlar!

Roxette - Spending my time

Skrivet av wpn, 2008-03-07 23:53

"Låt träden blomstra" , klockrent...

Skrivet av Danne, 2008-03-09 20:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?