En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Klockan är 11:11 - jag önskar - jag drömmer

Jaha,i helgen var det jobb som gällde. Brukar vara väldigt lugnt på helgerna med få patienter och de som är brukar vara relativt pigga. Men icke sa nicke denna helg,har haft häcken full och inte suttit ner mer än vid lunchrasterna. Tur att man känner sig frisk,sover ordentligt och har hur mycket energi som helst...inte. För natten till söndagen sov jag inte ett skit känns det som,hostade fasen ihjäl mig och denna natt har ju inte varit bra mycket bättre den heller. Men tänker baske mig inte gå till doktorn,de hittar ju ändå inget och hostmedicin är överskattat.

Jag har äntligen bestämt mig för mitt påskpyssel,pyssla måste man och jag tänker även vårpyssla lite.. Göra små trädgårdänglar. Jag har en förkärlek till änglar,fast de ska se lite tokiga ut inte som vanliga traditionella änglar. Kanske har och göra med att jag är lite tokig. Har tankar om att har jag inte en ängel så kommer allt falla ihop,precis som mina tankar kring tentastrumpor och min anka Agnes. Jag är inte frisk, jag vet. Men jag tror inte att jag är ensam om att önska vid 00:00,11:11,22:22, att det bara är jag som undviker a-brunnar och jag tror inte att det bara är jag som har massa lustigheter för mig för att hitta lyckan. Men jag är en dagdrömmare,och jag erkänner att jag är en rädd dagdrömmare. Man drömmer och önskar så mycket att man inte längre vågar önska eller drömma. Man blir rädd att de där önskningarna och drömmarna faktiskt aldrig kommer att slå in,att man ska bli ledsen och sårad,därför kan det vara bra att inte drömma och önska för mycket. Jag önskar realistiska saker vid 11:11,sådant jag vet kan inträffa. Inte massa konstigt,eller jo det gör jag också. För livet är konstigt,oberäkneligt och blir aldrig som man trott. Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge.

Den här veckan ska jag jobba och kurera mig,snacka om att det kryper i kroppen nu. Vill bara iväg o träna,ut o röra mig bland folk,cykla,vara glad,sova gott på natten. Men det finns de som har det bra mycket värre och jag ska vara glad att jag har det som jag har det =) Jag saknar skolan,klasskamraterna och allt annat runt omkring,jävla system alltså!

Stone sour - Zzyx Rd.

Skrivet av ammemma, 2008-03-10 13:23

Hehe, PRECIS! På´t bara!

Skrivet av Signatur:, 2008-03-10 21:42

I've been dreaming about you..!

Skrivet av wpn, 2008-03-13 20:52

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?