En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Den korta stubinen

Nu har jag arbetat,hujeda mig vad jag har arbetat. Hela sex dagar i streck,men igår var jag ledig fast idag blir det jobb igen och det är ju härligt att veta att man kanske får lite cash nästa månad. Så veckan som var har det inte blivit mer än jobb och sömn. I lördags så kom min kära mor och hälsade på och det var ju inte igår man såg henne direkt och jag blev så glad! Ewelina kom också en sväng och sen helt plötsligt ringde det ytterligare på dörren,jag som inte har ett titthål vågade ju knappt öppna,men gjorde det ändå och det visade sig att det var Zara, mellersta systern, som kommit hem efter 9 månaders äventyr i småland.Trevligt,trevligt med besök! Sen vankades det schlager,weiiii! Jag hejade faktiskt på Linda Bengtzing tro det eller ej,men jag tyckte man blev så glad av låten. Fast Charlotte var bra hon med och det var nog ändå rätt låt som vann,nu gäller det bara att klara av kvalet och sen se hur vi lyckas i Belgrad. Men såg ni loskan som Charlotte fick i håret?? Uäää. Blev lite besviken att älsklings-Björn inte var så rolig som han brukar också, what is löve har vi ju redan hört.

Efter melodifestivalen så blev det inte mycket mer än soffmys och heta diskussioner framåt småtimmarna. Jag har hittat ännu en stor nackdel m mig själv.. Min korta stubin som ibland är förfärligt kort. Jag kan argumentera för min sak,men när jag sen får motargument vilket är en självklarhet när man diskuterar världsproblem som politik,vaccin och våld. Iaf så blir jag väldigt hetsig och nästintill sur,klart man ska stå för sin sak men jag behöver ju inte höja rösten så hela kvarteret hör att jag är för att livmodershalscancer-vaccin skrivs in i det allmänna vaccinationsprogrammet trots att det kostar 3000 kr/spruta och man ska ta den tre gånger. Jag ska jobba på mitt temperament och inte skylla på PMS. Ett härligt mål inför sommaren känner jag.

Igår blev det en promenad i det fina vädret,för idag kom ju snön tillbaka..blä. Sen såg vi Gone baby gone,mycket bra film. Etik och moral, rätt och fel. Och självklart blev det ännu en diskussion men det slutade som väl var ändå bra och dagen till ära har jag stirrat mig blind på alla ding-donghönor jag jobbar på till påsk. Varför Emma?

Jag önskar mig ett rosa stetoskop och en systerklocka i examenspresent! ;) Det är ju ett år kvar så det kan vara bra o veta...

Jason Mraz - I'm yours

Skrivet av ammemma, 2008-03-17 11:40

Hetsiga Emma, jo henne har man allt råkat ut för...

Skrivet av Danne, 2008-03-26 14:46

Tjenare!
Vore väldigt snällt ifall du talade om vart du hittade det där helt underbara rosa stetoskopet?!?
Vill så gärna själv äga ett sådant!
:)
Du kan ju skriva till mig på bemyfriend.bloggagratis.se

Skrivet av Louice, 2008-10-24 22:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?