En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Jag är stark

När man vet vad man får är det lätt att falla tillbaka. Vill man däremot inte ha det man får är det svårare att dra sig ur. Man måste stå på sig,tänka att det inte kommer fungera,gå vidare och känna sig stark. Han må känna sig bättre när han bytte strategi,men det kanske är schysst att låta honom må bra,känna att han vunnit. Det kan jag leva med,bara det går över. Det går flera tåg och en dag står han där,den där speciella personen som får hjärtat att skutta och får en att gå och småle hela dagarna,jag vet det!

Veckorna går,jag kämpar mig framåt bland cancersjuka patienter eller dementa brukare. Livet varierar mellan landet och storstaden och just som jag börjat acceptera mitt liv som ickestudent så ska man till att börja plugga igen. Och just lagom som tentaplugget drar igång så ska man flytta. Byter upp mig till en tvåa med lägre hyra än min etta,tyckte inte det var något att tvivla på. Jag får ett rum extra och dessutom ska lägenheten renoveras och jag får vara med och påverka valet av tapeter,färg och kök mm. Vem skulle säga nej till det? Jag har dock trivts i min lilla lya,men det ska bli skönt o slippa höra tåget. Det nämnde jag aldrig när jag hade lägenhetsvisning,men de lär märka det. Fast man vänjer sig.

I helgen kalasades det på Platå,ja herrejösses vad det kalasades. Men det var skoj,var längesen nu och vi hade riktigt trevligt jag och systra mi.

Våren är nog här,vi fikade på stan och spanade på folk idag. Jag inhandlade ett par solglasögon som jag säkerligen som alla andra par lär sätta mig på. Jag och min röv alltså,men nu är träningen igång igen så nu kanske den krymper ett par centimeter (decimeter hade ju vart ännu bättre).

Jag ska på äventyr,det ska bli skoj!

Joshua Radin - Closer

Skrivet av ammemma, 2008-04-01 23:01

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?