En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Tiden läker alla sår - men ärren finns kvar.

Jag må vara otroligt långsint och efter över ett år borde jag inte ens älta det längre. Somliga säger att man ska komma över och gå vidare,lära sig att alla människor är olika och jag bara hade otur. Men det är svårt att acceptera och det är ännu svårare att acceptera när man inte får någon bekräftelse,ingen tillit och inget förtroende. Jag vill kunna prata om det,känna att någon förstår mig och inse varför jag är som jag är. Men livet går vidare och jag har gått vidare. Men minnena dyker upp,hemska minnen,glada minnen, de kommer alltid finnas där och man kommer alltid att leva med dom det gäller bara att lära sig hantera minnena och att inte tro att bara för att det en gång varit så,så kommer det bli det igen.

Jag har varit på min roadtrip och det var skoj! Jag fick se min syster som har en stor bulle i magen,jag fick återuppleva mina minnen och jag fick träffa min älskade mor! Jag saknar livet som det var. När man var en hel familj,när man var ung och de mest världsliga bekymmer blev hur stora som helst. Nu ska allt vara så komplicerat och seriöst. Men det är väl det som kallas att bli vuxen. Men är jag redo att bli det? Jag har drömmar,alldeles för många drömmar,men jag har lärt mig att hålla de för mig själv och långt där i bakhuvudet vet jag att de är väldigt stora drömmar. Men ibland känner jag bara för att vara,inte ta något ansvar och bara vara..gud vad gutt! Men om ett år så står man där,färdigutbildad sjuksköterska,25 år och hela världen framför sig. Vad ska hända då? Måste man bli seriös då? Skaffa jobb,bättre boende,bil o allt det där? Jag skulle hellre bo i ett tält och ta dagen som den kommer,fara dit jag vill,göra det jag vill. Fast ändå vill jag ha det där seriösa,någon gång:)

Ikväll ska jag vara ungdom,inte för att jag på något sätt är gammal. Men jag ska leva! Man ska sätta värde på sin familj och sina vänner,det kommer jag alltid göra för de betyder mest av allt!

Stefan R.I.P

Ivan R.I.P

Caroline R.I.P (snart fyra år,usch)

Eva Cassidy - Fields of gold


Skrivet av ammemma, 2008-07-04 14:53

Det är så roligt att vi tänker så lika och att vi gör det samtidigt fastän vi är på olika sidor av Sverige...Jag saknar och älskar dig gumman! puss

Skrivet av malin, 2008-07-05 00:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?