En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

Moster Emma

Den 26 juli blev jag och mina systrar mostrar till världens sötaste Milton. När telefonsamtalet kom befann jag mig full som ett ägg på Harrys och började storgråta,lycka! Sprang och letade efter Mia och berättade nog för var och varannan människa på vägen att jag blitt moster. Det är en stor grej,trots att man "bara" blivit moster så känns det stor. Och jag är så glad för Ida och Peters skull,ni är värda all lycka!

Som sagt,i helgen var det Harrys som gällde och jag hade ju som vanligt tänkt att ta det lugnt. Men med en likasinnad vän som också har en tendens till att svampa så blev det allt annat än lugnt. Men jäklar vad kul jag hade och det kändes dagen efter vill jag lova. Uppenbarligen syntes det också och jag kände mig inte ett dugg professionell och skämdes som en hund när jag kom till jobbet med små kinesögon,tilltuffsat hår och en cola i handen. Neh,jag borde inte dricka när jag jobbar helg. Men vad fasiken,det är ju enda gångerna som alla andra har tid att jag valt ett yrke där man jobbar varannan helg är ju som det är och då måste man göra det bästa av situationen.

I helgen blir det 80-tals kalas och det enda som saknas är väl en utstyrsel,jag är ju alltid ute i sista minuten..ååå. Men det ska bli superskoj! Och sen blir man ett år äldre och den dagen ska inte firas. Möjligen om det är fint väder,det är det bästaste,bara ta det lugnt och slappa heela dagen:)

På utsidan ser det bra ut. Vackert,uttrycktslöst och stilla. Men inuti är det ett rent kaos och minst sagt tredje världskriget.

Såså...xox

Kardinal Offishall feat. Akon - Dangerous

Skrivet av ammemma, 2008-07-30 23:20

Hmm... får gratulera till att börja med! Undrar bara hur dem kom på namnet, Milton? Inget fel med det, dock ett ovanligt namn.

Skrivet av Jonas, 2008-08-01 12:59

Grattis på födelsedagen! Även grattis till att ha blivit moster! :)

Skrivet av JB, 2008-08-04 11:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?