En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ammemma

EMMA

En saga och början på ett nytt liv.

Jag är sjuk, eller förkyld. Men inom sjukvården räknas det som sjuk och jag får därmed inte arbeta. Jag ligger under en filt och dricker fjärde koppen te, har sett allt möjligt på tv och besökt facebook alldeles för många gånger. Jag kan inte vara sjuk, jag vet inte vad man gör då, det är tråkigt att bara vila. Jag har dock insett att jag borde, för nära och käras skull, uppdatera min blogg oftare. Ni måste ju också få ta del av mitt liv.

Sedan snart en månad tillbaka bor vi i Halmstad. Allt är nytt och fräscht men ändå ringde anticimex i måndags för att berätta att det finns möss i huset och att de behövde komma in för att anlägga giftfällor, uää. Blev så förvånad när Ted ringde på jobbet o berättade detta. Men det sägs att det är musinvation här i Halmstad och jaa, vi bor ju fortfarande på en uppgrävd åker och det är fler jordhögar än villor så mössen tar väl hellre sikte på ett varmt och ombonat hus än en jordhög.

Sara och Malin var här i helgen och det var helmys, så roligt att få visa hur man bor och att livet är så underbart som jag säger. Vi såg idol, skönt att se det med några som verkligen vill;), shoppade, drack vin och var på Mårtensons. Mycket lyckad helg!! Och snart ska vi återförenas i en stor 75års fest i Linköping vilket ska bli sååå roligt och höstens event.

Känns som att jag lever i en saga, som att allt är en dröm. Hela vårat hem är som jag alltid drömt om att få ha det och varje gång man kommer hem från jobbet får man nypa sig i armen för att förstå att det verkligen är sant. Trivs verkligen!! Och älskling och jag kunde inte ha det bättre, jag är så lycklig att jag äntligen funnit ro i tillvaron och kan slappna av och njuta av livet precis som det är. Men...det finns alltid men, jag saknar min familj och mina vänner som man alltid bott och varit så nära. Allt är nytt och spännande här och alla nya människor jag lärt känna är verkligen fantastiska. Fast de där vännerna som vet allt, som man kan säga allt till och som man vuxit upp med, de saknar man. Och familjen som alltid stått nära, alltid funnits där när man behöver en vän. De saknas!!

Lägger ut ett kollage på lägenheten för er som är nyfikna. Fortfarande saknas saker och allt är inte på plats. En steghylla är inte världens lättaste att hitta till exempel=)

Darin - Viva la vida (den är faktiskt bra;)

Skrivet av ammemma, 2009-10-22 16:30

jag är så glad att du mår så bra! det syns och känns så fort man är i närheten av dig att du är lycklig! och jag förstår precis vad du menar med att livet är underbart (hemmet, jobbet, nya vännerna) MEN att ni "gamlingar" saknas...och familjen...helgen var underbar, vi får se till att ses oftare! älskar dig vännen!!! PUSS

Skrivet av Malin, 2009-10-27 10:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?