En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

anderzons bloggis

UPPGIFT 5

Jag heter Linnea Andersson och går i torsdagsgruppen, detta är uppgift 5 och terminen nu
är HT 2006.
Jag har nu läst till sida 200 i min bok.
Det har inte hänt speciellt mycket, men ändå har de det på samma gång. Det har kommit in en till person nämligen mördaren som beskrivs i vissa kapitell. Till exempel beskriver de vad han gör och vill göra. Det kanske låter mysko att säga att det har hänt men ändå inte hänt saker. Men saken är att det är inte mycket som har hänt utan det är en stor sak som inträffat. Nämligen att Tandtrollet (alltså mördaren kallas så av polisen) har kidnappat en journalist på grund av att han hade skrivit en artikel om honom som han inte gillade för han ansåg att det var lögn. Lite senare så dog denne journalist eftersom mördaren band honom vid en rullstol och tände eld på han sammtidigt som han rullade honom nerför en backe. Detta har lett till att Graham (huvudpersonen) blivit lite mer "familjekär". För det är nämligen så att polisen nu har lite mer "spår" om mördaren. Graham tror nu att det är han som står i tur att mördas eller nån i familjen. Därför har han skickat Molly, hans fru, på en snabbkurs så hon har lärt sig skjuta.
Han har blivit mer nogrann och försiktig, han har bevakning dygnet runt och hans familj håller kontakt varenda dag, telefonerna avlyssnas av FBI. De utreder nu också rullstolen som journalisten satt i och vad den kan ge för spår.
En annan person som det skrivs lite om är mördarens mormor. Fast i detta fall går de tillbaka flera år till den tiden då han (mördaren) föddes. Han bodde nämligen hos sin mormor som litet barn. Som spädbarn såg han mer ut som en fladdermus, han hade mun men den såg inte ut som den skulle och hans näsa var platt.
Sen får man följa hans "passerande" liv, och tillslut kommer man fram till att han blev inspirerad av drakar ur en tidning. Det är något mysko med han har jag märkt när jag läser för han pratar ofta om Den röda draken och att han är en drake, men det kommer nog en senare förklaring angående det. Det är allt för nu.

Skrivet av anderzon, 2006-11-10 20:16

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?