En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min värld, mina tankar

Ny här ...några intressanta tankar

Hmm vet inte riktigt vad ja ska skriva, detta eftersom ja e ny här och har inte skrivit en blogg så ofta (har en på www.blogg.se men den använder ja inte så ofta, för att ja tycker deras layout är så förbaskat tråkig). Hmmm...fundera... vad ska ja skriva? Tänker inte skriva någonting om mig själv för att ja vet att ni kommer att lära känna mig nog genom mina inlägg. Har som plan att skriva dagligen här under jullovet så att alla mina kompisar (men ni andra är välkomna att läsa ni också) här uppe i Arvika kan hålla reda på vad jag gör under lovet (vi kommer ju inte att se varandra, kommer att sakna er alla :'(..).

Sitter här i datasalen och tänker mycket, eller vad skriver jag..hmpf.. ja brukar alltid tänka för mycket. Antingen för mycket eller för lite, finns inget lagom när det gäller mig. Ibland så tänker jag hela tiden och då så håller jag tyst hela dagen eller så säger ja väldigt lite. Och ibland så säger jag någonting innan jag ens tänker på vad jag har sagt. I de flesta fallen så brukar dessa grejor missuppfattas och folk börja skratta eller så blir dem arga och irreterade. Någon som känner igen sig tro? Det borde finnas någon där ute som känner igen sig, jag är ju inte helt ensam i världen..haha...<---fick lite fnatt..:)

Vet inte riktigt vad ja tänker på, eller jo det gör ja till viss del. Tänker mycket på min palentologi kurs, vet inte riktigt hur det kommer att gå med den eftersom ja inte har rört böckerna på minst en månad. Vad kan det bero på tro? *tänker* Har haft relativt mycket med skolan (miljökemi *urk*) och så en hel del kompisumgänge (mycket roligt, kommer att sakna er alla när ja dra sen). Oooops kompisumgänge kunde kanske missuppfattas där, haha, men det är absolut ingenting åt sexvägen som ja menar...hahha...

Men så finns det en STOR sak som ja tänker på (jämt kan tyckas), *trumvirvel* KILLAR *Tada!!!* Fattar inte riktigt varför dem ska vara sådana komplicerade varelser för. Ja menar ibland så behandlar dem en som änglar och ibland så behandlar dem en som om man vore en stor hög med skit som de absolut inte vill vara i närheten av (jag syftar inte på en kille, ABSOLUT INTE, ja syftar på en del killar i allmänhet). Nääää tacka vet jag singellivet, då kan man välja och vraka som man vill. Och så har man dessutom den friheten att man kan göra vad fasen man vill utan att det är någon som står där och blockera en (förutom vissa moraliska tankar som man själv har om man är normalt funtad i huvudet). Om ja ska vara ärlig så tycker jag att de positiva grejorna med att vara singel överväger dem positiva grejorna med att vara tillsammans med någon. Ja men visst ibland så sakna man ju det mysiga (sex,kärlek, gos m.m) men då så kan man ju sätta sig ner och prata med en kompis eller kanske läsa en bok för att glömma saknandet för en stund. Det brukar funka ganska så bra för mig i alla fall..:)

Nu kanske ni tro att ja är någon sorts femistisk raggata (*skrattar*) som hatar allting som har med det manliga att göra, men så är absolut inte fallet, inte på långar vägar. Ja älskar KILLAR men då ska det vara trevliga killar som behandlar tjejor som varelser med en hjärna och känslor och INTE killar som behandlar tjejor som en säck med kött när det behagas (ush). Ojsan nu vet jag att ja kommer att få en massa kritik för att ja bara skriver en massa dåliga grejor om killar, men nu är det så att det finns dåliga tjejor med som behandlar killar som skit och dem tycker jag minst lika illa om. Personligen så tycker jag att man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad.

Själv så har jag blivit mobbad (är inte längre) och illa behandlad av både killar och tjejor men ja är ändå så pass stark så att jag inte behandla någon illa i sin tur. Skulle aldrig falla mig in att kalla någon för något fult ord (har tänkt fula saker om personer ett antal gånger men det håller jag för mig själv, tack) eller tracka ner på någon som ser ut eller beter sig annulunda.

Förhandsgranskade precis mitt inlägg, det är jääääääääättte långt, nästan för långt för att ja själv ska orka läsa det så för att ni nu ska orka läsa det och kanske fälla en kommentar om det som skrivits så avslutar jag nu.
Ha det nu så bra alla, så återkommer ja kanske senare eller i morgon.
Kramisar från Angabariel

Skrivet av angabariel, 2005-12-19 13:03

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.