En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min värld, mina tankar

Inte min dag idag

det e absolut inte min dag idag.. Allting började med att ja vaknade o insåg att det är måndag idag och stackars jag hatar måndagar.. så det var absolut inte någon bra början på en dag alls. Men det var bara att packa sig upp från sängen o göra sig ordning för skolan. O sen glad i hågen för att ja äntligen hade skickat i väg pengarna till min turtles prenumeration så gick ja till datorsalen för att kolla min mail. Mail hade jag alltid fort, men inte det som ja ville ha. Nej da, ja fick ett mail från seriebörsen att han inte hade hunnit att skicka med min prenumeration så jag får vänta ytterligare en 5 veckor innan jag får min älskade tidning i brevlådan..*morr*.. Men men det är sånt som händer när man lämnar in pengarna för sent.. Så nu gäller det bara att vänta o se om mina filmer kommer eller inte.

Har nämligen beställt början av den nya turtles serien via cdon. Så nu sitter jag och väntar på den med. Gick ut på cdon och kollade in orderstatusen, det stod att dem hade skickat i väg den men ja har inte fått någon bekräftelse på att dem har gjort det än. Så jag får väl se om dem kommer imorgon hoppas hoppas Kommer absolut att glo på åtminstone första dvd:n då.... sen när ja väl har fått bidraget från csn så ska ja beställa de 3 delarna av den gamla serien. Men men det verka som om ja har gått o blivit värsta fanatikern, så är det dock inte. Det kan ja näst intill försäkra er om. Det är bara det att jag är ett stort fan av turtles, o har alltid varit. Hade dem till o med som låtsas kompisar när jag var liten. skrattar. Ser fram emot när den nya långfilmen kommer ut på bio, det finns inte en chans att ja kommer att missa den. Om ja får bestämma själv så ska ja banne mig gå på premiären.

Hmm..fundera... vad har jag gjort för nytta idag egentligen? Har varit i skolan, det var faktiskt ganska okej, förutom det faktum att jag var på riktigt dåligt humör redan när ja kom dit. O det faktum att vi hade prov (som dumma ja inte hade pluggat så bra till slå sig för pannan) i Limnologi gjorde inte saken så mycket bättre. Limnologi är riktigt intressant men det är bara det att det inte är riktigt min grej. Men huvudsaken är att provet gick helt okej. Fick åtminstone godkänt. Men sen så fortsatte vi o prata lite om limnologi. Efter middagen så ljusnade det däremot rejält, vi började att prata om fåglar. Jag älskar fåglar, de små liven. Vi såg en film om spillkråkan. Den var riktigt mysig. Man fick sådana vårkänslor..*ler*...

Nu är jag på väg intill gymmet. Ska köra ett riktigt hårt träningspass. Det ska bli riktigt skönt o röra lite på sig och lyfta lite stänger och annat..*ler*. Sen efter det så bär det av hem till skolan igen och en stor skål med mjölk o flingor framför American idol (_Gud vad ja tycker om när Simon är taskig, fast ibland så kan han vara riktigt taskig, nästan alldeles för taskig_). Ojsan min tid på biblandatorn går snart ut, får snabba mig lite på. Fast ja kan ju trots allt skriva mer när ja kommer tillbaka till den gamla hederliga datasalen på skolan..:)
Men å andra sidan sätt så kan ja fortsätta att skriva här tills tiden går ut..:)

Vet inte riktigt vad ja ska skriva, fick helt plötsligt värsta blackouten..*skrattar*
Nej vet ni vad ja tro ja tar o läser några av era inlägg..
Ha de så länge!

Skrivet av angabariel, 2006-03-20 18:49

Har du jobbat på dagis? GE MIG TIPS :)

Jobbar i en vecka, med start idag. Väldigt kul, men krävande.

Skrivet av _stina, 2006-03-20 21:24

Avsågad fot, inte hett nej :) Hannibal är inte så fräsch han heller. Men jag somnade faktiskt när jag såg den filmen haha. (Jag va trött, inte för att den va dålig)

Skrivet av Pitiful, 2006-03-21 15:46

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.