En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min värld, mina tankar

en någelunda bra tisdag

Fick min film leverans idag men det visade sig att den inte var helt korrekt. Hade beställt 4 filmer men fick bara 3, ja undra vart den 4:de filmen tog vägen för någonstans för den stog med på fakturan som ja fick men den var inte med i paketet. Så ja har tagit kontakt med cdon och frågade dem vart den hade tagit vägen. Fick ett svar men då så skrev dem bara o undrade vad det var för film som saknades. Men men det är väl bara att hoppas att dem har skickat den i en separat påse och att den kommer i morgon.. annars så blir jag både arg o besviken.. morr... men men ja har i alla fall den första delen, andra delen o den fjärde delen. Nu kanske ni undrar vad det är jag pratar om.

Jo det är så här att jag är ett stort fan av Turtles. Älska dessa små gröna sköldpaddor som springer runt och slås emot onda snubbar hela tiden. Helt underbar humor och jag bara älskar själva storyn. Det var första gången som ja såg den första delen av den nya serien idag. Den var helt underbar. Men det var lite grejor som man var tvungen att vänja sig vid, som till exempel att Oroko saki inte är shredder från början, att Hamato Yoshi inte är Splinter (utan att splinter i själva verket var hans råtta), att April O neil inte är någon snokande reporter och att Baxter stockman (en riktigt galen och girig vetenskaps man) var hennes chef och att dem tillsammans jobbade på the mousers (ni vet dem där små vita plåtnicklas skrattar som springer runt och mörda stackars små råttor). Hela historien är helt omändrad med andra ord men ja älskar den i alla fall. Helt underbar är den. Turtlarna är så underbart ritade med. Förut så kunde man ju nästan aldrig se när dem fightades men nu så gör man det, dock inte alltid men mer än vad man gjorde innan. Älskar den scenen när Raph (eller Raffe som han kallas i den nya serien) är omringad av en massa ninjas och avfyra en round house kick och sparkar ner alla samtidigt... Nej men ush det låter som om ja är helt galen i allting som har med våld o göra, men så är dock inte fallet. Tycker mycket om Kampsporter men dock inte så mycket om det här med pistoler och ak4:rer och så vidare. Det är lite överdrivet.

Håller just nu på med ett arbete om Asperges syndrom. Det ska vara färdigt i morgon men ja vet inte riktigt än hur ja ska lägga upp det. Har så mycket som ja skulle vilja säga till dem men ja vet inte riktigt hur ja ska begränsa mig. Har så jädra svårt för det där, särskilt när det gäller någonting som är så intressant som det är. Men men man får väl försöka så gott som man bara kan, man kan ju bara göra sitt bästa. Vet i alla fall att ja ska visa en film, berätta lite bakgrundsfakta, visa lite bra citat och sen har en diskussion med klassen. Det lär väl ta en ungefär 2-3 timmar, hoppas jag åtminstone på.

Skrivet av angabariel, 2006-03-21 18:49

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.