En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

annaas bloggis

Jaha, är det här man ska skriva om sig själv?
Kanske det är. Ja, finns väl inte så mycket att säga om mig. grubblare kanske.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN också. Skulle följt med mamma till våra bekanta nu när deras son är där. Kunde ju kollat på film eller vad som helst. Skapat vänskapsband åtminstone. Men jag skulle självklart tänka efteråt när mamma redan gått och nu sitter jag här ensam och som en idiot.
Alla kompisar är ute och där hade varit mycket bättre.
Fast deras son kanske tycker att det är skönt? Han hade ju på något sätt få ta hand om mig. Fast förra gången vi träffades klickade det.
Äh, jag är bara dum i huvudet.

Skrivet av annaa, 2006-08-18

Visa hela (2 kommentarer)

Jahapp, snubben från skolan hade tydligen en flickvän? Och där gick min chans.
Och den andra killen jag gillar verkar aldrig vilja träffa mig, så han är väl inte intresserad, även om han flörtar. Blä.

Skrivet av annaa, 2006-08-05

Visa hela (1 kommentar)

Hemma igen!
Och det tog en timme bara att gå igenom hm, 118 mail? 80% skräp. Haft det underbart slappt och skönt. Men caffe latte-kompisen går inte att umgås med mer än en vecka, för då blir det för mycket. Men jag klarade mig.

Killen jag gillade kommenterade direkt att jag hade varit bortrest men mycket konversation mer än lite vad har du gjort i sommar? blev det inte. Jaja, kontakt med en snygg snubbe från skolan har man fått. Och inte nog med det, killen med flickvännen har gjort slut! (Förstår att dem som inte följt mitt kärleksliv förstår något av detta men jag måste skriva någonstans).Fast det är ju inte viktigt, för känslorna för honom var helt knasiga förra gången.

Så, nu till problemet; jag har två gratiskuponger till gratis glass på det bästa glasscafét i stan. Vilken kille ska jag bjuda?

  1. # 1 Killen som kommenterade att jag varit bortrest. Han vet att jag gillar honom, men han hade bara sett oss som kompisar men han fortsätter...

Skrivet av annaa, 2006-08-04

Visa hela (4 kommentarer)

hm, okdå, denna sommaren blev väl lite bättre än jag hade tänkt mig :D

var först hemma en vecka och levde city- och strandliv (inkluderat sena bad på stranden och grillning). därefter var det en tripp till rena rama landet ute i skogen och emellan en tripp till portugal, där de för övrigt har grymt god mat.
nu är man hemma på en kort visit igen, var på 20årsfest igår nämligen. blev faktiskt roligare desto fullare folk blev. och det blev också nåt slags skydd när jag snackade med dem om hur gammal jag var. när 17-19-åringar får reda på att jag är 15 brukar de alltid bara "jaha.." och sen är dem inte intresserade längre. men nu trodde de för det första att jag var äldre än jag var, men när dem fick reda på att jag inte var det lyckades man ändå ha en hyfsad civiliserad konversation med dem även om de sluddrade lite.

i brist på andra filmer såg jag och en jämnårig kille mio min mio (skratta om ni vill, men det fanns inget annat och ingen av oss hade sett...

Skrivet av annaa, 2006-07-16

Visa hela (1 kommentar)

japp, nu är det sommar, sol, glass, bad, musik och hela köret. Alla tjatar precis som förra året om att denna sommaren kommer ju att bli bäst.
Men inte jag. Denna sommaren kommer inte bli bäst.

  1. Mina föräldrar funderar starkt på skiljsmässa, men de kommer inte flytta och grejer förrän efter sommaren tack och lov (eller är det bättre att få det överstökat under sommaren?). Men hela stämmningen i familjen är konstig och spänd.

    Kärleken går allt annat än min väg. Killen jag trodde det var något mer med ser oss endast som kompisar och killen som betyder mest för mig har en flickvän. Men han gillar mig samtidigt, men hans känslor verkar svalna.. :/ Och jag vill inte vara för på men inte för passiv heller.

    Faktumet att jag inte har badat än.

    Att jag inte kommer kunna äta glass utan att tänka konstigt.


mm, jag ser verkligen fram emot denna sommaren.

Skrivet av annaa, 2006-06-16

Visa hela (1 kommentar)

polaren frågar om man ska fika och jag svarar visst.
självklart skulle det vara espresso house. hon frågar vad jag vill ha, själv ska hon ha en caffe latte. vill jag ha samma?
- ehm, vad finns det annars? finns det inget utan kaffe?
- anna, vi är på espresso house, varför sa du inte innan att du inte gillar kaffe?
- vet inte, men jag tar vanilla nut latte då.

så fick jag nån blaskig dryck som smakade allt annat än vanilj och nötter. 30 spänn.
efteråt frågar polaren om vi inte ska göra detta varannan vecka?
jovisst, kanske det, svarar jag.

men varför ska jag punga ut med 60 spänn i månaden för något jag inte ens gillar? och kakor och grejer är det inte frågan om. samtidigt när man sitter där och sörplar snackar man ju naturligtvis och då säger hon att jag är hennes bästa vän och hon förväntar sig att jag genast ska svara med att du är också min bästa vän. men jag klarar det inte. visst, vi är bra kompisar, känt...

Skrivet av annaa, 2006-04-27

Visa hela (10 kommentarer)

jävla idiot som stal min mp3!
den låg i mitt skåp och ändå verkar någon ha fått upp det :S.

Skrivet av annaa, 2006-01-20

Visa hela (11 kommentarer)

killen jag nämnt i mina tidigare inlägg (den stora kärleken som jag håller på att komma över som betedde sig som en idiot) har bjudit mig till en nyårsfest han kände till.

nu vet jag inte om jag ska gå, för familjen skulle fira nyår med bekanta, och det skulle kännas lite som att bryta med familjen då =/ plus att jag inte vet om mina föräldrar håller ihop till nästa nyår.

vad tycker ni?

Skrivet av annaa, 2005-12-29

Visa hela (8 kommentarer)