En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

anonym_s bloggis

Guess whos back

..back again!
Jag satt nu och tänkte; kommer jag någonsin visa den här bloggen för honom, eller för NÅGON för den delen? haha, det är fan sjukt pinsamt, det är ju fan mest damp-inlägg, vem skulle vilja läsa de liksom. Iallafall, nu sitter jag här, i grannlandet (ja vem kunne ana) men livet kan verkligen bara svänga av ibland. Efter att jag kom hem från det store landet över atlantet var jag sjukt kaxiga och sa massa grejer som; Alltså jag är sååå över, bryr fan inte mig om honom. Vem är han i mitt liv liksom? Träffa till och med människan och kände samma sak; SO OVER IT!

Jaaa, fram till man kom hem då. En övernattning efter den andra. Och då undrar jag, VARFÖR VAAAARFÖR gööööööör man så här mot sig själv? Fattar jag inte att jag går rakt in i fällan och hamnar på noll igen? Vill jag aldirg komma över helt?

Men kan inte låta bli att tänka, gör man det för det inte är världens längsta kö med kandidater utan för ens dörr? Eller för att det alltid kommer finnas den där lilla känlsan, lilla glöden som aldirg kommer dö ut.

Tankarna bara snurrar och det finns så många "tänk om"-frågor som jag ALDIRG kommer få svar på. Är det den förbjudna frukten som gör att man inte vil släppa? Hade situationen varit annorlunda om vi hade samma ursprung? Så himla många frågor ....och så få svar!

Nu sitter jag här iallafall, inne på vårt femte år tillsammans. Det känns som det är jag som bestämmer när jag ska vidare, samtidigt som jag inte gör. Jag tror att jag väntar på den där prinsen som kommer med sin häst och tar iväg mig. Kan inte den prisen bara dyka upp då :(

Åren bara går, och man blir bara äldre. Jag vet att jag har hela livet framför mig, men samtidigt kan jag inte låta bli att ha den där små paniken. Jag vill också ha den personen som jag delar mitt liv med. Är det så mycket att begära? :(

Undra hur han tänker? Tänker han ens? Vill han tror ni, eller är det bara en grej ...usch.

Det enda jag vet är att jag inte ska nöja mig med något jag egentligen vet att jag INTE vill ha!
Det får räcka för nu.

Skrivet av anonym_, 2009-07-14 00:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?