En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

anonym_s bloggis

Andra dagen på raken! Men jag har inget val idag, måste verkligen ventilera lite.
Varför kan de inte uppfinna en grej som gör att man kan läsa andra människors tankar.
Vad tänker han nu liksom? Har han redan glömt mig? :/ Det kan han väl inte. Han kanske inte tänker så mycket på det, har annat för sig liksom. Eller så mena ha "ett bra slut" och tänker aldirg höra av sig igen :/ Eller han kanske börjat snacka med någon mer intressan? Men hur fan i helvete kan han INTE vara online, har han blockat mig? Så kan man väl inte göra. Eller det kan man ju visst, för jag skulle ju såklart förvänta mig att han skrev om han var online, och han kanske bara inte orkar snacka med någon ...mig!???? OH. Jag vill så gärna veta vad som pågår i hans hjärna just nu.

Det här är inte rättvist nånstans. Men jag har bara mig själv att blama!
Ja SKYLL DIG SJÄLV.

Nu ska jag försöka tänka på något annat ...eller bara gå och lägga mig, lia bra.
INTE SKICKA NÅGR SMS,....usch på...

Skrivet av anonym_, 2009-07-14

Visa hela (0 kommentarer)

..back again!
Jag satt nu och tänkte; kommer jag någonsin visa den här bloggen för honom, eller för NÅGON för den delen? haha, det är fan sjukt pinsamt, det är ju fan mest damp-inlägg, vem skulle vilja läsa de liksom. Iallafall, nu sitter jag här, i grannlandet (ja vem kunne ana) men livet kan verkligen bara svänga av ibland. Efter att jag kom hem från det store landet över atlantet var jag sjukt kaxiga och sa massa grejer som; Alltså jag är sååå över, bryr fan inte mig om honom. Vem är han i mitt liv liksom? Träffa till och med människan och kände samma sak; SO OVER IT!

Jaaa, fram till man kom hem då. En övernattning efter den andra. Och då undrar jag, VARFÖR VAAAARFÖR gööööööör man så här mot sig själv? Fattar jag inte att jag går rakt in i fällan och hamnar på noll igen? Vill jag aldirg komma över helt?

Men kan inte låta bli att tänka, gör man det för det inte är världens längsta kö med kandidater utan för ens dörr? Eller för att det alltid...

Skrivet av anonym_, 2009-07-14

Visa hela (0 kommentarer)

Var hemma i exakt 6 dagar. Under de dagrana fick man ett antal samtal och några sms. Svara knappt. Väldigt duktigt av mig tycker jag ju så klart. Sen finns det inte så mycket att säga om det ... börjar dö ut sakta men säkert!

tragiskt? snarare lycka

Skrivet av anonym_, 2009-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

Klockan är nu 1 på natten och jag ligger i soffan i SD, andra sidan atlanten.
Jag läste genom alla inlägg, haha inga kommentarer. Inte lönt att berätta hur jag har det här, känner att det lika bra jag fortsätter i samma visa. Som sagt, slutade helt fel, som vanligt. Några månader senare får man ett mail...inget nytt. Nu ska man hem om någon vecka, undra om man får ett telefonsamtal? haha same old same old. Vi får väl vänta och se :)

Skrivet av anonym_, 2008-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

hm, var ska jag börja. Från noll kanske? Ja kanske det. Det känns som det iallafall. jag kan ju sitta här och rabbla upp en massa som vanligt, men idag skippar jag nog den delen och hoppar direkt på slutsatsen. Just under ögonblicket var det ett helvete, stunden efter hemskt men nu i efterhand kan det kännas lite i overdrived. Det kan vara så att jag bara ville hitta en anledning för att avbryta kontakten eller så är det för att ibland så behövs det inte så mycket MER för att det ska slå en. I ärlighetens namn vet jag inte ens själv vad jag vill känner tycker längre, ooooooh. Jag bara orkar inte mer helt enkelt, kanske för tusenmiljongången jag säger det och det kanske blir tusenmiljardgånger till men just NU, just detta ögonblick så O R K A R J A G I N T E M E R!

...jag bara gör inte det, and that's it!

Skrivet av anonym_, 2008-07-15

Visa hela (1 kommentar)


Alltså helt seriöst, vad gör man när man hamnar i sånna här situationer? Lyssnar på hjärtat eller hjärnan? Jag vet vad jag borde göra iaf, och ändå väljer jag den andra vägen. Den vägen jag garanterad kommer bli sviken på. Jag vet att jag kanske säger eller tänker detta ofta, men jag denna gången måste jag få veta hur människan känner och tycker. Det tråkiga är att jag redan vet det, men ibland måste man få det bekräftad också för att det ska gå in i ens naiva hjärta. Synd bara att det måste drabba andra personer. Andra person som alltid varit där för mig, andra som jag vet aldrig kommer bli sviken av. Men trots allt detta, väljer jag ändå att ta den andra vägen. Då börjar man undra; vad tänker du med?

Om jag ändå själv visste svaret :(

Skrivet av anonym_, 2008-05-23

Visa hela (0 kommentarer)

Det känns som någon hela tiden trycker på repeat knappen och spelar om om om igen samma gamla visa. Är så jävla trött på det. Men tydligen inte tillräckligt trött för slå ner den personen som håller i bandspelaren och trycka på stopp knappen själv.... hm

Sen sista inlägget har det hänt en del, same old same old. Kan lika bra kopiera ett inlägg och klistra in det, haha så sorgligt är det ja! Men det blev en utskällning, några övernattningar och sen back to "orkar inte med dig mer" känslan. Egentligen är det mig själv jag är trött på. Jag är trött på mina skitzo känslor som jag hade velat få tag på och slänga ut genom fönstret .. springa ner, trampa på det .. springa bort en bit och slänga mig på det och sen bränna de! För säkerhetskull liksom haha, nu yrar jag på som vanligt ..

Iaf. Har iaf gett ett ultimatum. Nu är det bara att vänta och se. Ska man fråga eller ska man låta det rinna i sanden? Jag vet inte alltså. Det enda jag vet är att mina känslor...

Skrivet av anonym_, 2008-05-19

Visa hela (0 kommentarer)

Varje gång jag inte vet vem eller var jag ska vända mig till, slutar jag upp här. Men det är bra. Dels för att ingen ska behöva stå ut med mitt depp snack och dels för att slippa skämma ut mig haha. Läste gamla inlägget nyss, vilket tjat! :p Iaf . . .

Livet känns som ett bergodalbana :/ Ibland är allting på topp (som förra veckan) och ibland så bara ligger man där, som idag. Kan bero på PMS men jag vetifan alltså. Måste få ut lite. Jag vet inte längre .. eller jo, denna gången vet jag exakt vad jag vill, men det så är så jävla svårt att genomföra det! Man kan tänka och snacka mycket, men när det väl kommer till kritan så ..så är det kört. Blir smått ledsen nu när jag tänker efter. Och denna Logiskt låten gör inte saken bättre! hm ...

Depp låtar blir det också, gör verkligen inte saken bättre. Jag måste fan sluta upp med det här :( Men vad fan ska jag göra? Jag saknar ju ... men samtidigt inte. Måste byta låta, måste göra det NUUUU!

Skrivet av anonym_, 2008-05-06

Visa hela (0 kommentarer)