En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ansjovis

ansjovis' bloggis

Så imorrn ska man iväg på klassresa då. Sundängen här kommer vi! Men ska de bli roligt då?? Nja asså schemat är fullbokat av massa aktiviteter men vi vill juh ha fritid också! De är såhär att jag gillar alla i min klass jättemycket och ser verkligen fram emot att få tillbringa helgen med dom men på Ängsö?! Lixom hur långt kan de va dit?? 2-3 mil?? Om det ens är så långt och så ska dom flesta bo i tält. Själv valde jag stuga... man måste juh ha el så man kan platta håret å så :P men det blir säkert bra bara vi kommer dit! Hoppas jag iaf...

Om lite drygt en vecka slutar jag 9:an vilket jag tycker är tråkigt... Jag har juh bara världens underbaraste klass! :P vad tycker ni om att sluta nian?? Skriv gärna om ni har gjort de och berätta hur det var att sluta grundskolan och komma till gymnasiet där man inte känner någon. Inte spec lockande tycker jag men men :D Ha de bra!
Pussisar på er <3

Skrivet av ansjovis, 2007-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Asså jag tänkte på det här med märkeskläder. Vadå märkeskläder? Asså varför ska man typ va "bättre" eller aa du fattar om man man har nå spec märke på sina jeans? Visst jag blundar inte för märken men det är inte så att jag bara måste ha ett visst märke på min skor. Varför Skulle de va så mycket bättre att ha ett par Levis jeans istället för ett par från H&M? Kvalitet... men om man hittar några i bra kvalitet som inte är märken men 200 kronor billigare? Vad tycker ni om märkeskläder??
Pussisar <3

Skrivet av ansjovis, 2007-05-23

Visa hela (1 kommentar)

Kom bara på att jag måste skriva lite om Sugarplum. Jag vet många som inte tycker att de är särskilt bra och ännu fler som aldrig har hört talas om dom. Liksom kollar ni inte på MTV eller vadå?! :P Men ni som nu vet vilka de är, vad vet ni om dom?? Har ni sett dom live eller ska se dom?? Jag planerar att försöka gå när de är förband till The Ark som jag också tycker är ett ganska bra band =) Hör av er!
Pussisar <3

Skrivet av ansjovis, 2007-05-23

Visa hela (0 kommentarer)

Så nu sitter man här igen då, medans kompisarna lallar runt i skolan sitter jag framför datorn och vet inte vad jag ska göra. Åt nyss vaniljglass med krossad choklad och mår jätteilla efter det. Fattar inte varför jag skulle fläska. Saknar mina kompisar och har ingen att chatta med heller. Det här suger. Lixom vad ska man göra när man inte mår bra men bara inte orkar med att kolla på TV?! Går juh inte ens några bra program just nu förutom MTV då. :P Just nu lysnar jag på favoritbandet Sugarplum Fairy men det kan jag juh inte göra hela dagen... eller jo men det blir kanske lite långtråkigt. Men jaja. Livet är så här och det får man leva med. Hör av er!
Pussisar <3

Skrivet av ansjovis, 2007-05-23

Visa hela (0 kommentarer)

Så här är jag, Ellie som skriver min första blogg någonsin. Jag tänkte då passa på att påpeka det många påstår motsatsen till, att det är roligare i skolan än hemma. Visst det beror juh på kompisar och lärare men hur många tycker egentligen inte att det kan vara ganska roligt i skolan? Kanske inte på lektionerna men på hålor och raster. Jag kanske har tur som har en så bra klass med stark sammanhållning. Jag tycker att nästan alla i min klass är jättebra och trevliga men självklart finns det endel undantag som alltid. Men är det roligar att vara "sjuk" och sitta hemma helt själv framför datorn eller TV:n? Det tycker inte jag. Då är det roligare att plåga sig lite och gå upp tidigt men ha en rolig dag tillsammans med de människor man gillar. Jag har själv väldigt tråkigt idag eftersom jag är sjuk. Men jag kanske är puckad, vad vet jag men det va iallafall det jag ville säga! Pussisar

Skrivet av ansjovis, 2007-05-22

Visa hela (0 kommentarer)