En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Alla mina funderingar

För att få samla allt som flyger genom huvudet så testar jag detta :-)

Jag trodde att jag skulle bli bättre nu när allergisäsongen börjar dala, men tydligen går inte pollenhalterna ner. Kan vi inte få lite regn, tack?!?!?

Det är så himla tråkigt att bara gå o snörvla o hålla på, men vad fasiken ska man göra, det går ju inte att skära bort näsan direkt...

O nu är det dags för lunch, och jag skulle kunna äta vad som helst idag, pizza, hamburgare, allt möjligt onödigt. Men gud vad gott det skulle vara idag.
Vi får väl se om vi kan hitta nåt bra....

Skrivet av anteckningar, 2006-07-12

Visa hela (0 kommentarer)

Efter ett tags bortavaro på diverse semesterorter så har vi nu landat hemma igen.
Som vanligt när familjen är med så blir det aldrig som man tänkt sig, alltid är det någon annan som vill vara med o styra o ställa i vad som ska göras. Det som kretsade mest nu var väl i och för sig att mormor blev dålig, det kan man ju liksom inte göra nåt åt...
Hon är hur som helst bättre och har fått åka hem.

Har ägnat en del tankeverksamhet åt hur vissa affärsidkare får det att gå ihop, otrevliga och inte serviceinriktade all och så tror de att man ska spendera sina pengar hos dem, inte jag, icke!
När man kommer till en restaurang eller dylikt måste man ju kunna få lite vänligt bemötande, eller?

Ja, nu önskar jag mig regn, vi ska rensa vinden snart och vi kommer bli kokta om det är så vart som idag, det vill vi ju inte att vi ska bli :)

Sen var det det där med jobbet, nu ska man sitta här igen, och börja ta tag i det som ska göra att man kan handla mat på kvällen. För...

Skrivet av anteckningar, 2006-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland undrar jag hur man ska kunna fungera när man fyller 80(vilket jag hoppas att jag gör), när man idag knappt kan gå upprätt av alla div smärtor....
Tanden, ryggen som kollapsade igår, allergi o allt annat som säkert kan hittas på på en gång.
Men imorgon ska jag ha semester, det är ju midsommar, fantastiskt skönt!! Det känns faktiskt som att jag förtjänar att vara lite ledig, speciellt med tanke på att jag inte har haft en riktig semester på över 2 år.
Jobb kan ju inte vara allt i den här världen, hade ju vart skönt att få umgås med vänner o nära o kära någon gång utan några som helst tidskrav på att man ska gå o lägga sig o sova för att man ska upp tidigt eller liknande.
jaha, då är det väl bara ta sig i kragen o börja jobba igen då.

Skrivet av anteckningar, 2006-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

Man skulle kunna tro att, efter 6 års växande, visdomständerna skulle vara framme och inte göra ont längre. Idag har jag så ont så jag kan knappt svälja. Oerhört roligt....
Skulle vinna en tävling idag var mitt mål sen 2 veckor, har haft superföruttsättningar. Men sen när det närmar sig slutet visar det ju sig att vi inte riktigt har samma villkor. Det har gjort mig ännu mer förbannad, så nu är jag nästan på dåligt humör.
Usch, gillar inte sånt. Men det är väl alltid så att det är olika förutsättningar, men jag trodde ärligen att det skulle vara lite annorlunda med denna tävling.
I helgen verkar det som att vi får besök, min bror kommer o hälsar på, det är roligt. Han har inte vart hos oss själv på väldigt länge, och nu börjar han ju bli stor så man kan ha lite roligt ihop.
Fotbollen igår, kan någon ha missat detta????
Inte jag iaf, jag tycker det var oliidligt, så jag kunde inte sitta still.
Men vi vann och det var det viktigaste måste jag väl...

Skrivet av anteckningar, 2006-06-16

Visa hela (0 kommentarer)

jahaja, då ska vi prova på det här med.
Jag har ju aldrig provat på något sånt här tidigare men det kan ju bli intressant och se vad jag klarar av, om det blir en gång eller något beständigt....
Själv hoppas jag på det senare.
Varför skriver jag inte ut vem jag är? -Jo, för jag vet inte om jag vill att folk ska veta vem jag är när de läser. Om jag skulle skriva nåt som de kanske inte tycker om, så vill jag inte att de ska behöva bli ledsna, och jag har då full frihet att uttrycka mig som jag vill.

Skrivet av anteckningar, 2006-06-15

Visa hela (0 kommentarer)