En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
anx

Anx

I huvudet på Anx

Åker bort snart. Till Turklandet. Vilket innebär bloggpaus. Åtminstone en vecka. Men kanske för evigt.

Skrivet av anx, 2006-08-22

Visa hela (0 kommentarer)

Idag känns det inte riktigt bra. Förstår inte varför. Det är ju fredag. Det är jobbtankarna som har kommit tillbaka och de ger mig ångest. Det känns fel för allt är egentligen bra. Varför skulle ett jobb göra mig lyckligare?

1. Jag får användning av den kompetens som jag tillägnat mig under min fyra års långa utbildning.
2. Jag får en inkomst.
3. Jag får förhoppningsvis ett meningsfullt och variationsrikt arbete som jag utvecklas av. Just nu känns det som att jag har stagnerat totalt.

Frågan är om jag blir lyckligare av ovanstående argument när jag känner mig lycklig nu.

Ikväll hade jag bestämt att jag skulle göra en god gärning för en person som inte riktigt är som alla andra. Jag har dock tappat lusten. Men jag har lovat så jag måste. Det känns säkert bra efteråt. Behöver inte vara där hela kvällen. Kan gå hem tidigt. Behöver nämligen SOVA. Ovanligt. Nej.

Skrivet av anx, 2006-08-18

Visa hela (0 kommentarer)

En riktig hönsgård med en massa hönor. Ett evigt kacklande (om nu hönor kan kackla, men vi säger det). Två tuppar. Tupp Snäll och tupp Dum. Och en höna som värper ägg. Som tur är slåss inte hönorna om tupparna. Då hade det kunna bli riktigt jobbigt.

Skrivet av anx, 2006-08-17

Visa hela (0 kommentarer)

Något rätt måste jag uppenbarligen göra. Fick nyss 50 kr i presentkort. Av en KUND. Tack så hemskt mycket. Den uppskattningen behövde jag verkligen. Tala om motivationsfaktor. Jag blev så glad. Hon tyckte att jag hade varit så vänlig och hjälpsam. Jo.. men det är jag ju :)

Skrivet av anx, 2006-08-16

Visa hela (0 kommentarer)

Jag hatar att jag blir så nervös i situationer då jag måste befinna mig tillsammans med auktoriteter. Jag kan inte slappna av. Allting blir bara fel. Och jag gör fel som jag oftast inte gör annars bara för att jag blir så extremt nervös. Men jag är helt enkelt LIVRÄDD. Det känns inte som att man vill förklara sina fel genom att hänvisa till sin nervositet heller.

Skrivet av anx, 2006-08-16

Visa hela (2 kommentarer)

Jag är en sådan där person som kan borsta tänderna i en evighet. Och det är inte för att jag vill vara kliniskt ren i munnen (ja, kanske lite) utan främst för att jag helt enkelt glömmer bort vad jag håller på med. Så jag står där och borstar och borstar och tänker på helt andra saker. Till slut kommer jag på mig själv att jag har tandkrämsskum över hela ansiktet och håller på att kvävas i mitt eget skum. Då är det dags att spotta.

Jag ska träffa Någon på lördag. Igen. Nöjd

Skrivet av anx, 2006-08-15

Visa hela (0 kommentarer)

Han är som en hård mussla, vars skal i princip är omöjligt att tränga igenom. Men det ska gå. Jag ska igenom. Jag har nämligen sett en del av öppningen. Och jag vill veta vad som döljer sig därinne. Tyvärr slöt den sig ganska snabbt igen. Har dock inte hittat någon spricka. Så frågan är om han vill öppna sig över huvudtaget. Det är väl tryggt och säkert innanför skalet.

Skrivet av anx, 2006-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

Det händer väldigt mycket just nu. Och jag känner mig på G. Igår fick jag värsta lyckoruset. Lyssnade på samma låt i två timmar och kände mig helt i trans. Hade så trevligt på lunchen igår. Skrattade mig igenom den. Jag älskar allt just nu. Ikväll ska jag vara med underbara U och D. Imorn ska jag på "vuxenpartaj" med 30+ are. På söndag får jag träffa Någon (jag hoppas bara att det inte är därför som jag känner mig som Sveriges gladaste människa). Jobbar min sista vecka nästa vecka. Åker bort om cirkus två veckor (i en hel vecka). Sedan blir jag arbetslös. Det är väl inget att hurra för precis. Men det gäller att se det positiva i arbetslösheten (som en klok vän sa). Jag ska försöka göra en massa kreativa saker. Och träffa så många människor som möjligt (som jag tycker om). Jag ska bara omringa mig med underbara personer som gör mig lycklig!

Skrivet av anx, 2006-08-11

Visa hela (0 kommentarer)