En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Förra veckan...

...hyrde ett gäng konststudenter en lokal i grannhuset. Vi gick in och tog en snabb-titt, pratade lite med en av utställarna. Det visade sig att hon var svensk och heter Maria. Pratade på lite, dom bjöd in oss till galleriets invigningsfest och vi erbjöd oss att frysa is och kyla vin uppe i vår lägenhet. Jättebra alla glada, bara byta nummer... Jag fick Marias nummer och ringde det så hon skulle få mitt... och då kommer det upp i hennes display: Jon ringer(!)

Festen blev en trevlig tillställning men ölen tog slut och Christian får kli på benen av vin, men som tur var fanns det en flaska tequila uppe i frysen :-)

Samma kväll ringer Mats min gamla flatmate, numera bosatt i Lund. Han är i stan och vill ses. Vi hann med en vietnames och en omgång pool. Kul att träffa honom igen, det var ett år sedan sist!

På fredag eftermiddag avgick tåget mot Paris. Eurostar är klart smidigt och tar en dit på 2 timmar och 40 minuter. Kimpa mötte upp på stationen och tog oss till sin hood strax norr om triumfbågen. Träffade hans flicka Nora som visade sig vara en jättetrevlig prick!

Något av det bästa med Paris är alla små specialaffärer för vin, ost, choklad, bröd osv. Nu saknas det kanske inte helt sånna affärer i London, men misstänker att det är något jag kommer sakna när jag flyttar tillbaka till SE.

På lördagen åkte vi båt på en kanal, genom läskiga tunnlar och mysiga kvarter. På kvällen avskedsfest för Anna som skulle flytta hem till sverige efter sju år i Paris.

Och vad passar bättre på en söndag om inte en riktigt bakisfrukost, en stilla promenad och uteservering i Montmartre?

Och till sist dessa stackars guldfiskar vi såg i ett skyltfönster...

Skrivet av atte, 2005-06-11 14:48

Hur kom det sig att hon Maria hade ditt nummer Jon?? Det förtäljer inte historien.

Kan hälsa att Åre öppnar imorrn lördag den 3/12.

Kram
Andreas

Skrivet av Lapprackarn, 2005-12-02 19:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?