En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
augustiflickan

my life through my eyes

the story about her

en månad in på jobbet senare....
kan faktiskt säga att jag trivs väldigt bra på min arbetsplats. otroligt trevliga människor även en fräsch arbetsmiljö.

min kollega har tråkigt nog varit sjuk den senaste veckan så det har hoppat in en annan som jobbat istället för henne. och hon och jag har verkligen haft det roligt. alla kakor på det kontoret är så gott som uppslukade av oss två. the cookiemonsters.
jag stormtrivs kan jag tillägga nu tillochmed.

så det är en positiv nyhet iaf.

med mig har det varit ganska uppochner nu på sistone. känt mig väldigt nere och orolig. har haft starka hjärtklappningar. och vad det beror på har jag ingen aning om. gick iallfall till doktorn och fick utskrivit lugnande. men jag ska säga att dom är otroligt generösa på och skriva ut antidepressiva. jag fick recept på det med men jag tog inte ut dom, tror inte jag är i någon sorts depression. fast vad vet jag? inte är det jag som är läkare.

hursomhelst, dom lugnande hjälpte första...

Skrivet av augustiflickan, 2008-02-02

Visa hela (1 kommentar)

chaos!
rakt av asså..
men visst, det går ju inte och komma till helt nya kontor utan någon somhelst kaos. då är det något som verkligen inte stämmer.

morgonen börjar klockan åtta med att komma till ett helt nytt kontor.
mina arbetssysslor består av att först tömma diskmaskinen och sen göra rent kaffemaskinen.
redan där går ju allt i kras. kaffemaskinen hakar upp sig och vill inte leverera.
därefter ska ju växeln funka efter halv nio, men icke. hade ingen växel förrän klockan elva och det är bara en temporär. förhoppningsvis funkar det imorgon.
min magnetklippa vill absolut inte funka, min arbetstelefon är lika stor som en väska.

en glad sak är iaf att dagarna går fort och att arbetstiderna är såpass korta.

thank god.

Skrivet av augustiflickan, 2008-01-07

Visa hela (1 kommentar)

idag är det nyårsafton.
jag och gubben har bestämt att vi ska fira den ensamma i vår enkla boning.

dagen började med en storstädning från hörn till hörn. sen var det spritjagning på systembolaget. (himlar, vad folk shoppar dessa dagar)
sen blev det en snabb spaghetti lunch.
just nu sitter vi och degar och väntar på att få förbereda kvällsmiddagen.

förhoppningsvis så slutar sista dagen på året med en middag av småplock, en flaska mousserande vin och tre flaskor vitt vin, rakettittande och tre nyårslöften.

grått nytt hår på er alla....

Skrivet av augustiflickan, 2007-12-31

Visa hela (0 kommentarer)

då va julafton förbi.
kändes faktiskt inte som att de va julafton igår, hade ingen julstämning för två öre. vi brukar alltid ha en massa snö och tomten brukar knacka på.
men i år eftersom att inga små va med, fick vi stora nöja oss med tomtens assisstent :)

dagen innan jul var däremot jättemysig.
då fick vi verkligen hela nergårds släkten samlad, förutom farmor och farfar. men dom va där det vet jag.
det va verkligen en fin och mysig dag. vi startade en dag tidigare än alla andra så att säga. god mat, med massa lax och sill :)

fick en massa fint i julklapp, mycket man har användning av faktiskt.

nu återstår bara klapparna till gubben min.

god fortsättning...

Skrivet av augustiflickan, 2007-12-25

Visa hela (1 kommentar)

nu befinner man sig nere i malmö.
övertalade mor och far till och köpa en bärbar data till moi i julklapp. and guess what?! nu har jag fått min efterlängtade data.

so here is the deal.
länge har jag undrat vad det är man ska känna när man älskar någon. har till och med frågat några just för att definiera ordet 'älska'.
min kusin sa att så länge jag frågar mig själv om jag älskar honom så gör jag nog inte det, utan det är något man känner och vet när man gör det . det lät ju ganska logiskt för mig.
min mamma nummer två sa att om jag kan tänka mig och bli gammal med honom så älskar jag honom. och saken är att det har jag känt länge för honom, men jag har aldrig känt att jag kunnat säga att jag älskar honom. och det har jag inte sagt det än idag.
älska för mig är ett starkt ord, trots att jag kanske inte vet exakt vad det är. och det är inget ord jag vill missbruka just för saken skull.

för ett tag sen så kände jag verkligen att jag möjligtvis...

Skrivet av augustiflickan, 2007-12-20

Visa hela (1 kommentar)

igår bestämde jag och gubben min oss för och borra och hänga upp våra nya fina 5000 kr gardiner. det började bra och slutade i total katastrof.
nu hänger bara ena sidan av gardinerna uppe, men på lösa skruvar. och anledningen till att den andra sidan inte är uppe, är för att han bestämde sig för att borra och med det fick vi ett hål för mycket och ett hål alldeles för stort.
då valde vi att spackla igen ett hål. sen va vi redo till och hänga upp dom och då inser vi att hålen är helt fel borrade, haha. snacka om osmidigt, eller?

inte nog med det så har ju sängen rasat ihop.

men dåligt humör är inget man ser mycket av här. tyckte bara otroligt synd om gubben när han insåg att han borrat hålen fel. hans min var nog det värsta jag har sett i mitt liv. det går inte ens och beskriva.

jag som trodde att killarna faktiskt skulle vara händiga, men icke. jag tror nog att jag har varit den händiga i detta förhållandet. det roliga är att han ska stå för...

Skrivet av augustiflickan, 2007-12-16

Visa hela (2 kommentarer)

idag är det den 13 dec, lucia och min och gubbens 70 veckors dag. spännande.
vi firar inte det idag utan vi tänkte att vi smyger in på dramaten imorgonkväll och kollar på strindbergs 'ett drömspel'

på måndag tänkte jag att jag förflyttar mig ner till min kära hemstad, träffar alla godingar innan jul då man sen förflyttar sig vidare runt i sverige.

undra om det blir någon tomte i år? vi har inga småttingar denna julen om inte brorsdottern får för sig och titta förbi. aja, julklappar blir det nog gott om ändå.

kom och tänka på när jag och mina två småkusiner (som inte längre är så små) bestämde oss för och vara tomtenissar och dela ut julklapparna till alla i släkten. så står vi i dörröppningen och jag är den enda som lärt mig läsa (om jag minns rätt). så vi delar ut julklapparna och rätt som det är så bankar det i dörren bakom oss. och vi tre skiter nästan på oss för att det är ju vi som är julnissarna och hela släkten va samlad så det...

Skrivet av augustiflickan, 2007-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

idag va vi receptionister, + allt det andra jag är, på utbildning hos springmobil.
rätt roligt faktiskt, gratis mat och en hink med massa kaffe. där det är gratis där kan ni ju alltid hitta mig, kan jag säga. gratis är gott!

har blivit utrustad med en tjock pärm, en penna, ett mobil halsband (eller vad man ska kalla det) och en riktigt lysande orange väska. som för övrigt är otroligt diskret, eller inte!

fick prova på och svara lite i telefon. folk måste trott jag va tolv år gammal är något så som jag fnittrade och höll på. men vad begär dom av mig? jag va den enda på det mötet som va helt obekant med både termer och dylikt. folk pratade om obc och n5k, och detta var jag say what?

det gick vägen iaf och jag fick godkänt. kom därifrån med ett litet diplom och min nya väska, wihuu!

inte nog med att jag ska få mina visitkort men jag kommer få en alldeles egen arbetstelefon med mitt egna nummer. ännu en gång, känner mig så himla viktig.
sen ska jag...

Skrivet av augustiflickan, 2007-12-10

Visa hela (0 kommentarer)