En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

babysharks bloggis

Hela veckoslutet har vi övat flitigt. Vi har värmt upp, töjt på kroppen, gjort andningsövningar och grimatiserat med ansiktsmusklerna. Vi har sjungit skalor uppåt och neråt, ofta i kanon. Om och om igen har vi skrålat fem sånger i dagarna tre och idag uppträdde vi i gudstjänsten. Det gick kanonbra, åtminstone de tre sista sångerna. Framförallt var det skoj! Vilken fin kör vi har! Gillar du att sjunga i kör?

Skrivet av babyshark, 2006-04-09

Visa hela (2 kommentarer)

Min första blogg dedikerar (betyder samma som tillägnar) jag till mina syskonbarn: nennen23 och isaback som båda skriver bloggar här på sajten. Det är himla kul att läsa vad ni skriver!!! Hittills har jag inte skrivit något själv men jag tänkte att nu är det dags.

Idag har jag jobbat och varit på föreläsning (=skoltimme). Skulle egentligen ha städat också men det orkade jag inte. På kvällen har jag lett en tjejgrupp tillsammans med en annan flicka. Tjejgruppen består av fyra medlemmar och två ledare som träffas varannan vecka. Vi har planerat programmet efter det som tjejerna vill göra. Idag var temat "kvinnobilder". Vi spelade ett roligt spel som heter Barbro. Det är ett tjejspel där man samlar markörer med kvinnobilder på. Det finns fem olika kvinnotyper i spelet: bullmamman, bimbobabe, viktigpettra, ninjafeministen och kontorsdraken. Spelet är mest på skoj (spelknapparna är plastbröst) men man måste svara på olika intressanta frågor som gör att man lär känna sig...

Skrivet av babyshark, 2006-04-03

Visa hela (2 kommentarer)