En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bambo

bambos bloggis

Äntligen är sommaren här. Den har man väntat på i några veckor nu. Vart ledig måndag tisdag onsdag så denna vecka kommer nog gå fort. Har bränt mig lite ute i solen men det är ju inte så förvånande att jag har gjort det. Haha.
Ikväll är det match borta mot kållandsö. Vinst får vi verkligen hoppas på. Det vore sannerligen skönt med lite nya färska poäng.
Borde plugga nu men Ericas fördjupningsarpete är iaf klart som ska in imorgon men svenska provet det kan skita sig rätt regält. Bowling på gympan det kommer kanske bli kul. Får väl hoppas det iaf.
Juni cupen i helgen, får se vilken dag man jobbar.
Snart sommarlov!

Skrivet av bambo, 2007-06-07

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har man blivit sjuk också :( Usch vad jag verkligen inte gillar det :( Var i skolan för att få reda på nästa veckas fotoprov men sen kilade jag hemåt. Får väl se om man orkar ta sig till skolan imorgon med den här kroppen, det ska väl viljas mycket till.
Hade match igår mot järpås. Det var kanske inte så smart att jag spelade men när halva laget är sjuka så måste man ställa upp :P Vi vann ju tillslut med 4-1. Synd att vi inte fick in lite mer mål bara, men mål är ju inget vi brukar vara bra på att göra. Haha.
Lycka till ikväll älskling <3 hoppas ni vinner.

Skrivet av bambo, 2007-05-21

Visa hela (0 kommentarer)

Hur underbart är det inte att vara ledig torsdag och fredag, det blir som ett litet minilov från skolan :) Kan inte bli bättre.
Hade match i onsdags, det gick väl inte så bra om man säger så. Inte andra halvlek iaf :/Men men det är bara att ta nya tag till nästa match på söndag. Då är det vinst som gäller. Kunde ju trösta mig med att jag fick åka och hämta Anton och ha honom sovandes vid min sida. Att vakna av att ha någon håller om en och ger en en mjuk puss på kinden, det är det bästa sättet att vakna på. Spenderade sedan hela torsdagen med min älskling. Var hos farmor och farfar och fika. Fick han träffa dom för första gången :P Annars gjorde vi inte så mycket. Sov ytterligare en natt med älsklingen min. Me like. Imorses åkte han hem vid 12tiden och jag började min promenad till mamma. Men promenaden blev inte så lång. Brorsan kör ikapp mig och envisas om att skjutsa mig, så ja det var väl bara att hoppa upp. Träffade martin på kontoret som självklart skulle...

Skrivet av bambo, 2007-05-18

Visa hela (0 kommentarer)