En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

barbiedolldeluxes bloggis

Finns det någonting roligare som bloggare än att få kommentar till sina Ord?

Kanske när Kommentarerna är signade "Anonym"
Om kommentarerna är tankar eller reflektioner om inläggets ämne. Tycker jag att man har all rätt att vara anonym. Men när Komentarerna skrivs enbart för att kränka bloggaren som person, borde det inte undertecknas som anonym. Det borde undertecknas med "Fegis"

Eller så kan man ju vara mogen nog och stå för det man säger?!

Se ya!

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Det jag just nu tänker göra är att tillägna dig ett helt-jävla-inlägg! Det känns lite dum, jag mår nästan lite illa för dethär är Verkligen mot mina principer!

Vi, korreg: Du och Jag skulle behöva prata.
Meningen: "Vi måste snacka!"
tjej-tjej - Fine!
Tjej-Kille -Inte en chans i helvetet.
(Undantag: Om killen förtärt en större mängd alkohol.)

Så det enda rätta vore att supa ner dig! Men det tillfället känns ganska långt borta...
Men ändå här kommer ett manus:

Skitsamma! Du är inte värd det, Jag tillägnar dethär inlägget till Astrid istället! Hon e fan Bäst!

Godnatt...

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-10-28

Visa hela (1 kommentar)

Ska försöka ta upp dethär med bloggandet igen...
Det var ett bra jävla tag sedan. har inte haft bredband på ett par månader.

Träffade en gammal bekant till pappa idag. tror inte att jag någonsin träffat honom tidigare. så för att få er att förstå:

Han: är de din flicka?
Pappa: Ja.
Han: Jasså, du vet väl om att du är halft sifferbo-bo?
Jag: Jo det vet jag. (som om jag bryr mig speciellt mycket?)
Pappa: Fast nu håller hon på att bli stockholmska.
Han: Det var illa...
Jag: Nej det känns bara bra! (med total fokus på att inte klicka, och skämma ut mig totalt inne på Clahs Ohlsons)
Han: Ja ha, vad gör du där då?
Jag: Pluggar design. På en skola som heter Designgymnasiet. LIgger i Nacka, söder om stan.)
Han: Jaha men det är ju bara ett par år, sedan kan du ju flytta hem igen!

Vad fan skall jag flytta hem för? Hem till männsikor som han! Som tror att Världen kretsar kring dalarna! I bilen på vägen hem berättar pappa att han jobbar som lärare. när jag inser...

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-10-26

Visa hela (4 kommentarer)

Simson är en biblisk figur som beskrivs i Domarbokens kapitel 13-16. Han är känd för sin styrka, som satt i håret.Simson var domare i Israel i tjugo år och kom i bråk med filistéerna. Vid ett tillfälle slog han ihjäl tusen stycken filistéer med en åsnekäke.

Simson mötte nu Delila, som han blev kär i. Filistéerna fick henne att arbeta för dem. Hon lockade ur Simson hemligheten med hans styrka, som låg i håret. När han somnat lät hon klippa av de sju lockarna, och Simson kunde nu fängslas. Filistéerna stack ut hans ögon och fängslade honom. Därefter ordnades en fest för guden Dagon, där tre tusen filistéer roade sig över Simsons belägenhet. Dumt nog tänkte de inte på att hans hår växt ut. Simson tog tag om de båda mittenpelare som huset vilade på, raserade byggnaden och dödade allihop.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Simson


Jag klär av mig en sista gång och kryper ned mellan mina vita lakan.
Mina tår är iskalla efter vårt lilla äventyr till...

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-04-29

Visa hela (0 kommentarer)

26/4 Kändisspan

BigBrother -Robin Sågs äta lunch med en polare på lunchrestaurangen "Mat" i sickla köpkvarter. Trots Vårvärmens återvändo hade Robin mössa på sig hela lunchen bekräftar en säker källa.


27/4 Grönt är skönt!

Hela veckan har gått åt till att fundera och spana efter den perfekta outfiten till helgens kommande fester. På min hemliga, lilla älsklingsbutik mitt i City där jag själv aldrig skulle erkänna att jag gjort några av mina bästa fynd, hittade jag en übersöt Hiltontop i babydoll stil. Den är Grön! Jag som alltid hatat grönt mer eller mindre. Men just den, just nu kändes bara så Rätt och väldigt Hypead!

Valborg firas sedenligt i Studenternas stad, Uppsala
med Rosa Champange dagen till ära. Kan det bli bättre? skulle inte tro det! Till "den lilla gröna" blir det ev. guldsor matchande kuvertväska, leggings och en kort jeansjacka!

Nu ska jag kila upp i Ateljén och sy ihop något skojjigt! Vi hörs...

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-04-27

Visa hela (1 kommentar)

Älskade mamma!

"Å jag tänker ibland på orden du sa
på alla stunder vi delat å allting som va du
förväl min vän å jag önskar att vi ses igen i himelen
ditt liv tog slut men mitt fortsätter nu...

...tänk om allting vore annorlunda å
tänk om det fortfarande vore du å jag!"

Grattis på födelsedagen...

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-04-19

Visa hela (1 kommentar)

Efter att ha läst Nils Olausons artikel i Expressen om hur porrsajter visar amatörporrfilmer mot betalning uppladdade av privatpersoner, och då främst ungdomar gör mig både förbannad och rädd eftersom den som laddar upp en film endast behöver uppge namn, e-mailadress och kontouppgifter. Uppladdaren behöver inte några som helst godkännanden från de övriga medverkande i filmen och med tanke på att nätmobbing ökar mer och mer blir möjligheten att ladda upp privata porrfilmer på t.ex. gamla ex flick- och pojk- vänner, en kick i helt fel riktning.

Jag tycker att det är fel att privata filmer kan laddas upp oavsett om det är barn eller vuxna. Alla sätt att tjäna snabba pengar tilltalar ju främst ungdomar under arton år eftersom de har svårare att få jobb. Hur mycket pengar som betalas ut framgår inte av artikeln men det är troligen småpengar med tanke på att porrskådis är ett av de bättre betalda jobben. Visst kan chanserna att bli upptäckt tyckas öka när man finns på...

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-04-18

Visa hela (2 kommentarer)

Solen skiner, det är varmt och i rabatten blommar en blomma. En endaste liten blomma. Det flyger en Citron fjäril förbi, flyger i solskenet. Det är vår, fast det känns som sommar!

I trädgården står en flicka, hon är rufsig i håret och har en grön-rutig klänning, den är ny för dagen. Hon har slitet nagellack och är sotig runt ögonen. Men hon ler ändå, känner sig vackrast i världen för hon vet att hemma hos hennes vänner finns det lika många åkrar som i hennes hjärta!

Och fast ingenting någonsin blir som hon tänkt sig så blir det bra i alla fall. För hon vet att någon annanstans väntar två busiga väskusttjejer, en laptop och en stad full av möjligheter... Och har man allt det då kan man skita i de som blir fel och folk som snackar skit!

Skrivet av barbiedolldeluxe, 2007-04-15

Visa hela (2 kommentarer)