En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

berra_ls bloggis

Syrran och Hayden (min systerson) åker snart hem till USA igen, men "sista kvällen med gänget" brukar det av gammal tradition bli Tacokväll, alltid lika trivsamt. Siz och Hayden - det har varit jättekul att träffa er igen. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång... Vem vet, tills dess kanske jag har fått ändan ur vagnen och tagit mig över pölen?

Skrivet av berra_l, 2005-07-22

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland hittar jag lite roliga links som jag måste dela med mig av. Ett slags kombo av dagbok och länkblogg alltså. Här kommer några stycken:

http://buzz.bazooka.se Buzz är en gammal favorit som hängt med länge

http://www.ebaumsworld.com På ebaumsworld hittar du mycket skojiga saker

http://www.yttermera.se Satirsidan nummer ett - Yttermera

Ha det bra

Skrivet av berra_l, 2005-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

Yes - jag var där. En helt oförglömlig upplevelse, jag lovar. Jag såg en av "Bröderna hårdrock" på vägen ut. För er som inte vet var det en dokumentär om honom, hans bror och en släkting till (kusin?) - tre riktigt utpräglade Iron Maiden-freaks.

Svenska Maiden-fans är beryktade för sin hängivenhet. Det var häftigt att se den i aktion också, tycker jag. Klockan 21.15 var det dags att rätta till öronpropparna* och sedan var det seriös headbanging i 2 timmar+.

Höjdpunkterna då? "Scream for me, Sweden" Allsången i "Run to the hills" och "Running free". Jag har gåshud fortfarande.

Säfsen

Vi hade lyckats dra ihop alla syskon till några sköna dagar i Säfsen. Svettigt, knottigt och myggigt - förutom detta inget att klaga på. Brorsan hade tagit med sig sina båda hundar - Tintin och Almas. Tintin är ett riktigt charmtroll, jag lyckades fånga honom med pappas kameramobil. Hade han följt med på Maiden hade han säkert sett ut så...

Skrivet av berra_l, 2005-07-14

Visa hela (1 kommentar)