En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

bibliotekariens bloggis

att ha ont eller inte

Ja, det är frågan. Har jag ont av glasögonen för att de sitter dåligt eller för att jag har ont sedan innan? Vi får väl se hur det känns imorgon - får vila mig över natten.

Det var mycket folk på biblioteket idag, i alla fall passet 2 till 4, det är skoj när det är lite liv. Annars sitter man bara vid dataskärmen och surfar på Internet. Jag som hade tänkt sitta mindre vid datorn när jag skulle börja jobba. Tji fick jag. Det blir väl bättre när vi har semestertider - vi öppnar 12 och stänger 19 (18).

Ingen lön idag heller - får gå in till banken imorgon och fråga var mina pengar är. Som tur är har jag inte många utgifter nu när jag bor hos mamma och pappa, men i alla fall.

Minns inte när jag såg på Tv senast, det måste ha vait när Cityakuten visades. Nä, allvarligt talat ser jag inte alls mycket på tv just nu. Det finns inga program som riktigt har fångat mitt intresse. Ja det förstås, den nya serien på tv3 - the 4400 - var ju rätt bra. Det är väl ända gången jag riktigt bänkar mig framför tv:n.

Skrivet av bibliotekarien, 2005-05-31 17:13

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.